maanantai 30. marraskuuta 2015

Uusia harjoituksia

Viime viikolla kävin vain kahdesti tallilla sillä keskiviikkona mulla alkoi koeviikko joka vei vähän aikaa multa, sekä mulla oli muutakin menoa. Torstaina menin tallille yhden maissa, ja purettiin ensin purulasti talliin. Sen jälkeen imuroitiin vähän tallia ja putsattiin pölystä. Otettiin Potti ulkokäytävälle ja laitettiin sille satula selkään josta otettiin jalustimet pois. Suitsetkin poika sai päähän, jonka jälkeen lähdettiin kävellen pellolle harjoittelemaan liinassa menoa.

 Potti tajusi liinassa menon periaatteessa ihan hyvin, onhan siinä vielä huimasti harjoiteltavaa mutta pyritään nyt viikottain hetki menemään aina liinassa. Tilasin pojalle suojatkin että saan ne jalkojen suojaksi. Vähän otettiin raviakin ja poika meni ihan hyvin. Tallilla Potti pääsi uudestaan ulos vielä Killen kanssa.

 Lauantaina menin tallille puoli kolmen maissa ja haettiin hepat sisälle ja alettiin laittaa kuntoon niitä ratsastusta varten. Lähdettiin maastoon Killen ja sen omistajan kanssa. Kierreltiin teitä ja peltoja aika paljon. Ravailtiin pitkästä aikaa enemmän ja Potti ravasi tosi nätisti, innostuikin hieman! Kotiinpäin tullessa oli jo melko hämmärää ja mä en ollut muistanut laittaa Potille heijastimia, mulla oli kyllä heijastinliivi mutta Potilla ei mitään. Onneksi autoja ei tullut enää vastaan. Tallissa hepat saivat ruuat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti