maanantai 21. toukokuuta 2012

Viikonloppu (kisat)

Perjantaina siis oli vapaapäivä. Olin vain kotona, satoi aina välillä, ja ihmettelen ja kauhistelen ettö heräsin jo seitsemältä..No olin siin sit vaan koneella. Mulla oli päivällä tosi huono olo ja tuntui et oksennan kohta. Lähdin kuitenkin ennen neljää tallille. Huomasin että menen Ladyllä, ja järkytyin aika pahasti kun viimeksi oli mennyt niin hionosti (roikuin kaulalla ja poni meni kiitolaukkaa pitkin maneesia..). Harjasin sitä sit ja viideltä alkoi tunti. Heti alkukäynneissä se oli jo menossa, enkä voinnut pitää pitkiä ohjia.. Alussa mentiin sarjalla puomikasoja, väliin pysähdys. Se oli melkoisen hankalaa, vauhtia oli vain liikaa..Sitten sama kevyessä istunnassa ja se oli vielä hankalampaa, onnistuttiin kuitenkin ihan kiitettävästi kai. Sitten alettiin tulla sarjaa laukassa, esteillä. Ekan esteen jälkeen Lady aina kiihytti eikä ollut mitään kontrolia ja kovaa mentiin. Sitten tultii rataa, ekana rata oli kamala, poni vei aika paljon ja näin, hypyt oli kyllä ihan kivoja. Toisella kerralla poni pysy käsissä hyvin ekal sarjal, mut sit lössähti kolmelle vikalle, ristikolle tuli aivan kamalat hypyt ja näin. Olin kuitenkin tyytyväinen, meni paremmin kuin viimeksi eikä nyt kieletty/tiputettu kertaakaan! :) Loppuraveissa Lady meni kovaa eikä rentoutunnut ollenkaan, käynnit malttoi sentään kävellä kivasti.

Lähettiin joskus vähä ennen kaheksaa meille, Siru ja Riikka tuli siis meille yöksi. Ensin pompittii trampalla, sitten käytiin ABC:llä. Loppuillasta minulla oli aivan kamala olo, kuumekkin nousi...Nukahin sitten jo puoli kaksi :D. Pari kuvaa tunnista:

Lauantaina me herättii jo yheksältä ;o. Mentii pomppii trampalle, mul ei ollu enää paha olo eikä kuumetta. Syötii ja sillee, yhes vaihees mie ja Siru lähettii abc:lle ostaa Sirulle syömist ja Riikka jäi kattoo leffaa. Kahentoist jälkee me oltii tallil. Ekaan vaa oltii siin ja sillee xd. Meil alko yhen jälkee avustajakokous, olen siis menossa sinne leirille avustajaks kesäl nii sit tos vaa kerrottii siit et mitä pitää tehä (esim. et jos syttyy tulipalo nii meijän pitää kattoo sänkyjen alt et onks siel ketää..No kummiski iha sama. Kokous loppu joskuus kolen neljän aikaa? Katottii sit vähä pelii ja Suomi hävis. Sit lähettiii maneesii kattoo ku yhet ratsasti siel, myöhemmin ne läks maastoo. Viideltä katoin ja kuvasin Miisan valmennusta. Illalla kuulin et Manu menis laitsalle, en ollu kovin innoissani sillä tiesin et se piehtarois siel ja sit ois homma saada se kuntoo. No kummiski illal annettii parille hepalle heinät ja vettä. Sit illemmal Katriinalt meni polvi sijoiltaa...mie sain traumat ku mie jouduin taittaa sen suoraks ja se polvi sojotti ihan jonnekki muualle ku minne ois pitänny..No kummiski ei siitä sen enempää. Illal nukuin Tiian, Tarun ja Katriinankaa samas huonees. Yöl meni lieväst sanottuun lujaa..Laulettii jotaa virsikirja lauloi (tosin sanat oli "hieman" erillaiset xd). Käytii nukkuu joskus kolmelt? Ainii kuvasin Manuu yhes vaihees ku se oli laitsal, täs kuvii:

Sunnuntaina me herättii joskus ennen kaheksaa, käytii ulkoon ku tehtii aamutallii. Annettii hepoille ekaan kauraa. Sit me mentii syömää ku oli nälkä. Syömisen jälkee mentii ulos ja jaettii hevosille heinii ja sitte putsattii parit karsinat. Se meni ihan nopeest ku oli monta :). Sit oltii vaa kunnes kymmenelt hain Manun ja pesin sen, se oli kamalas kunnos ! Se lika on pinttynny eikä lähe, joten se jäi aika likaseks..Vietii poni vaa karsinaa kuivuu. Yhentoist jälkee harjailin sitä ja sillee. Kisat alko kahelt jolloin mie verkkasin manuu, se meni tosi kivasti! Manunkaa meni pari muuta mun lisäks..Mun luokka alko 13.20. Mua ennen meni siis yks toine ratsastaja Manul. Sitte oli mun rata, se meni tosi kivasti ja Manu oli superr, tosin sarjan ekalle se kielsi, tiiän syyn se oli osaksi mun syytä ja siihen vaikutti yksi toinen asia jota tässä en nyt julkase...Luokan jälkee hoidettii Manu kuntoo ja jätettii karsinaa, heinii vähä eteen. Kuvasin sit loppukisoja. Kisojen jälkee hepat vietii laitsalle, olin kuvaas sitten sitä, sian musta ihan kivoja kuvia :)! Mul ei ollu kyytii nii sit pakotin Emman jäämää mun kaa tallille kuutee asti. Siin sit vaa käytii laitsal, siivottii leiritilaa ja istuskeltii. Kotoon kuuden jälkee en tehny oikee mitää. kuvia:

Maanantaina heräsin puoli seitsemän. Puol kaheksan lähin abc:lle ostaa juomaa ja karkkii ja nostaa rahaa. Kuolulta lähti bussi 7.50. Suuntana Helsinki. Mantka oli jotenki toosi pitkä, ku vihdoin oltii Helsingis mentii eduskuntataloo. Siel me vaa kierreltii ja opas kerto kaikkee. Esim. et joku luentosalin katto oli tehty sokerista. Myöhemmin mentii Sari Palmin (tai sen) "luennolle" ja se kerto jotaa sen työstä, saatii sielt limsaa ja sämpylää. Myöhemmin lähettii kävellen kauppakeskus Forumiin ja sieltä raxiin syömään, awss oli hyvää pizzaa ♥! Yhen jälkee lähettii lintsille ja oltii sit siellä. Ekaan mentii linnunrataa, sit kieppii. Käytii kaikkee perus laitteit, oli tosi kivaa ! En menny ukkoo ku en saannu kaverii ja yksin en uskaltannu mennä (olen siis kyllä käynnyt siinä). Olin Julainaka, mut samas porukas oli Sanni, Jenni ja Jutta. Oli tosiaan kivaa, kuuden mais lähettiin kotiin. Bussissa meni turhan lujaa, sokerit oli ties missä, samoin metrilakut ja nauratti niin paljon että hyvä kun henkee sai...Koululla limsat lens Sannin päälle..hups :s. No mut kiva reissu oli! Kotoon kävin suihkus ja koht nukkuu :). Kuvii:
Julia joi jäähilettä liikaa :D
Tosta sydämestä sen verran et tajusin ton oton jälkee et huomeen tutustumiin yläasteelle, joten se piti pestä heti pois ku en ois kehdannu mennä sil sinne ):.

16 kommenttia:

  1. HYI V*TTU NOI MUN KUVAT! xd

    oliks ihan pakko laittaa noi jäähilejuomakuvat, ku tiiät itekkii, et näytän ihan ääliölle niissä?! :D
    -julia

    VastaaPoista
  2. lol.. :D
    nyt kaikki pitää mua ihan vajaana noitten ilmeiden perusteella..! :DD

    VastaaPoista
  3. Pikku Jerbu laukkailee <3 Mutta siis tosi kiva postaus ja oli ihan huippu viikonloppu, kiitos siitä! :) Ps. Manu oli ihan super söpö nois puna-mustissaa ;);)

    VastaaPoista
  4. Jo joutui armas Katriina se juoksee pellollaa x D Polvi meni sijoiltaan mutta Katriina kisaa vaan xDD.. eipä sitten siitä enempää mut joo oli kyl ainaki hauska ilta/yö jos jättää mun polven pois.. -.- Ja Linda saa elämänsä traumat x DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vaa ittelles yöstä/illasta :D nii ja sun polvi ;s ): Mut siis oikeest sain traumat! xd

      Poista
  5. Mille leirille tuut avustajaks? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, unohdin kokonaan, olen tulossa myös molemmille alkeisleireille :). (Kaksi vikaa leiriä)

      Poista
    2. Äh ku mä meen just ekalle alkeisleirille :(

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Ku niit alkeisleirejähän on kolme...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aa.. ): no mie meen tosiaa niille ihan vikoille leirille, en tienny et niit on kolme

      Poista