tiistai 29. toukokuuta 2012

Pukkiponi

Eilisestä en jaksannu kirjotella, en tehny oikee mitää. Illal olin tallilla, istuin kaatosatees kentän laidal ja katoin ku Katri ja Miisa ratsasti. Mikäs siin sit :--). Myöhemmin kuvasin viel estetuntii.
Mutta nyt tiistaihin koulua oli 8-12, vikal tunnil pelattii pesistä, kutoset vastaa 1-5... Kutosia on siis viis (pikkukoulu..) ja 1-5 oli öö.. jotaa 20? Ei ehkä iha, mut kummiski paljo enemmän! Eka "erä" me kummiski kaikkien ihmeeks voitettii 4-0, jee ollaa hyvii! Mut toka erä hävittii 6-11, must me pelattii tosi hyvin, vikas eräs meit oli kummiski vaa neljä, ku Jutta läks kotii. Kotoon en tehny oikee mitää, katoin veljen kaa Sherlock Holmesii, sitä uusinta. Mut leffaa oli katottu ehkä 20 minaa nii mie olin nukahtaas istuellee, joten katsoin parhaaks mennä omaa sänkyy nukkuu, nukuinki siisn sen tunnin ja meinasin kuolla ku tultii herättää ku nukutti vielki D:. Kello oli silloin kolme. Sitten mie söin ja neljäks mut vietii tallille.

 Haettii sit hevoset ja mul oli siis Helmin kaa tunti. Alussa tuli pukkeja ties kui paljo, meinaisn yhes vaihees tippuukki mut en tippunnu. Sit meni taas hyvin, mentii kolmikaarist käynnis ja pitkät sivut ravis, myöhemmin kolmikaarinenki ravissa, ei mitään ongelmaa, olin toosi tyytyväin! Mutta sitten ne laukat...se meni taas pukitteluks ja sit Laura sano et laita pohkeet kii ku se pukittaa, mikäs siin vedettii kaameeta pukkilaukkaa pitkin kentää, yhes vaihees Helmi latas takajalkansa Manun lapaa ja karvat läks..Sit suutuin Helmille ja annoin raipast ja taas mentii pukkilaukkaa..Itseasias tuli siin kyl pari laukka-askeltaki! Mut siis oli kyl kiva tunti ja nauratti ku Helmi vaa pukitteli. Tunnin jälkee hoisin Helmin pois ja vein ulos ja sit menin maneesii kattoo ku yks tyyppi ratsasti sen vuokrahevosel, yhes vaihees se sit kysy et "Haluutko sä koklata tätä?" No tietenki koklasin ku olin kysesel hevosel viimeks menny kesäl. Ei siis tehty oikee mitää ku sen vuokraaja oli jo menny tunnin ja laukannu ja näin. Menin vaa ravii ja sit se kysy et "Halutko koklata ravi pohkeenväistöö ku mie en saa tot väistää?" No sit koklasin, ja yllätyksekseni se onnistu, ei ihan täydellisesti mut väisti kumminki! Olin onnelliin. Tein sit viel iltatallin. Vietii sit puol ysi kaikki hepat laitumille ja annettii niille siel kaurat ja kivennäiset. Ysin mais lähin sit kotii.
 Kotoon en oo tehny mitää mainitsemisen arvosta.

Toh kyselyy on tullu muute jonku verran et tää blogi on ehkä tylsä, joten nyt pyydän että te kommentoitte tätä teksii ja sanotte et miten tekisin täst blogist mielenkiinotsemman! Kiitos ja kumarrus, kuvii viel:
Osas se olla nättiki!
Ohoho :o

4 kommenttia:

  1. Mun blogista löytyisi sulle haaste :)
    http://katari-mmwii.blogspot.com/2012/05/95-haasteita-haasteiden-peraan.html#comment-form

    VastaaPoista
  2. Ihme et pysyit seläs ja, et satula pysy :D Mut hyvä et pysyit ((:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäiletkö mun taitoi ;);) noei kyl mieki luulen et lennän sielt, mut onneks en lentänny :)

      Poista