keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Ravihevosia

Tänää heräsin 12. Äitini oli jutellut maanantaina erään ihmisen kanssa jolla on kaks hevosta, mies oli sanonnu et voin mennä hoitaa niit jos haluun :D. Pyöräilin sinne sit tänää kahen maissa. Tallil ei ollu ketää nii menin sinne talolle ja juteltii siin hetki. Mies sano et kuuden mais se ottaa ne sisälle ja voin tulla silloin. Kotoon katoin sit tv:t ja olin koneel.

 Kuudeks poljin sinne tallille uudestaa, ekaan annettii hevosten syyä vähä vihreet, ku ne ei sitä muuten syö, ku on kilpahevosii nii ei voi syyä :D. Tai sillee, molemmat oli siis orei, ja mie tyhmä luulin et se ketä talutin oli tamma ja sit en tajunnu laittaa sit riimaa sillee leuan alt joten välil Vissy vei mua iha kuus nolla siin ruohikol. No sitku ne oli syönny siin hetken nii vietii ne tallii. Siel sit se niitten omistaja huuhteli Vissyn ku oli nii hiekas. Sit mie harjailin sitä siinä. Sen jälkee annettii kaurat molemmille, olin et herranjumala ku se anto sille yhelle kolme litraa kauraa.. Se oli siis neljä vuotias, ja toiselle (yks vuotias) se anto kauraa kaks litraa :D. Näköjää ravihevoset travii iha kivast kauraa. Sitte ku ne oli syönny otettii se toine (nuorempi) eli pokeri käytävälle ja harjailin sitä siin. Kivoja hevosia molemmat :)! Juteltii sit siin lopus ja se mies sano et voin käyä hoitaas niit aina ku kerkeen/haluun. Yhes vaihees se sano "Vissy on nii rauhalliin et voisit joskus ratsastaa sil" Nii aattelin vaa et "Joo en ikinä :D!". Mut kuka tietää, jospa mie joskus istun orin seläs (toivon muaka en xd). No puol kaheksan lähin sitte kotii, aikaa meni siis puoltoisttuntii. Kotoon katoin salkkarit ja sitte lähin kauppaa ostaa limsaa ja sipsii :p. Enpä oikee oo tehny täs illal kummempii.

Aattelin kyl mennä sinne uudellee joku päivä :)! Kuvii niist ei näin ollen kyl koskaa tuu, koska ne on kummiski yksäreit ja näin.. :d.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti