lauantai 22. helmikuuta 2014

Päivittelyä ja super poni!

Tosiaan taas reilu viikko ilman postauksia..Mutta perjantaina tosiaan niska oli edelleen hiemn kipeä, mutta jo parempaan päin. Käytiin katsomassa päivällä mun veljen wanhat ja illalla menin katsomaan Janikan kanssa Kookoon peliä. Lauantaina lähdin tallille ja kävin ratsastamassa Vissyn, joka oli tosi mukava. Sunnuntain, maanantain ja tiistain vietinkin sitten kotona kipeänä..Keskiviikon ja torstain olin jo koulussa, mutta lepäilin kuitenkin ne päivät poissa tallilta kun pientä nuhaa oli edelleen.

 Perjantaina mulla olikin sitten kiviharjussa koulutunti, menin taas Patulla. Alussa aloitettiin tunti kolmikaarisella, Patu oli oikein mukava ja suht. hyvin ohjan ja pohkeen välissä, vaikka välillä keskittyikin enemmän kolinaan kuin minuun. Patu kuitenkin taipui hyvin eikä ollut mitään valitettavaa. Sitten käveltiin hetki, alettiin laukkaamaan niin että C-päädystä laukka ja uraa pitkin vaan ja Laura antoi kaikille omat ohjeet, mun piti tehdä pitkälle sivulle loivakiemuraura. Patu oli laukoissa kiva, vaikkakin kerran se pukitti, mutta heti kun muistutin raipalla että ei niin saa tehdä, niin alko poika olla niin kiltisti että! Tehtiin molempiin suuntiin samanlainen laukkatehtävä ja toisessa (vasemmassa) Patu oli jopa parempi kuin oikeassa! Kuunteli laukassakin todella hyvin, eikä sillä ollut edes ajatusta lähteä mihinkään.

 Loppuravit vasta hyvät olivatkin! Aloin vihdoin löytää ne oikeat nappulat joilla saan Patun toimimaan, ja se oli oikein rento. Olin tunnin jälkeen erityisen tyytyväinen Patuun kun se oli koko tunnin ilman possuiluja, vaikka pukki ja parit kiihdytykset tulivatkin. Patu jäi vielä toiselle tunnille, niin mä pääsin heti kuvaamaan estetuntia.




2 kommenttia:

  1. Kiva postaus!;). Postauksia olisi kivempi lukea jos olisi enemmän kuvii!:))))). Meet Patulla tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kun ei maneesissa tule oikein hyviä kuvia niin kuviakaan ei ole paljoa, ja noikin on aika huonolaatusia :D. Joten en viitsi laittaa paljoa kuvia kun eivät ole kovin hyvälaatuisia, mutta eiköhän asia korjaannu kesällä! Ja kiitos! Kiitos mielipiteestä :)

      Poista