lauantai 28. kesäkuuta 2014

Blogi tauolle

Mietinnän jälkeen päätin lopettaa ainakin hetkeksi kirjoittamisen, innostusta ei ole yhtään ja elämäntilanteeni on nykyään ihan eri, aika menee muuhun kun ratsastukseen ja hevosiin suurimmilta osin,jolloin tänne ei ole oikein mitään mitä kirjoittaa. Siitä kertoo pitkälti se, että puolessa vuodessa postauksia on tullut 27, eli todella vähän. Tässäkin kuussa vain kaksi, tämä on tosin nyt kolmas. Blogini laatu on myös huonontunut radikaalisti ja lukijakanta pienentynyt huimasti. Luulisi että kesällä on aikaa, mutta kun ei ole. Kunhan jossain vaiheessa harrastukseni elpyisi taas kunnolla niin sitten voin miettiä paluuta blogin ääreen, mutta tällähetkellä se ei onnistu. Hevostelua en ole kuitenkaan lopettamassa, mutta tämä on nyt vaan tälläinen kausi. Toivon mukaan palailen blogin äärelle taas jossain vaiheessa ! Blogin jätän julkiseski näin ollen.

6 kommenttia:

  1. voisit alkaa tehä postauksia päivistäsi eli kertoisit mitä oot tehny ja kenen kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun päivissä ei kummempia tapahdu, joten niistä ei mitään kirjtettavaa tulisi:/ enkä muutenkaan halua tuoda yksityiselämääni sen enempää nettiin, pitää katsoa jos palailen blogin ääreen jossain vaiheessa :)

      Poista
  2. Mitkä siun syksyn kisasuunnitelmat on? :) Meinaatko alkaa kisaamaan jollain Kiviharjun hevosella? Jos joo, niin kellä ja mitä? :) Anteeksi kysely :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi että kesti vastata, toivon mukaa näät tämän! Mun oli tosiaan tarkoitus alkaa kisata Lyylillä esteillä, mutta menetin paikkani vakioratsastajana estetunnilla, ja nykyään kiviharjussa on vain yksi kunnon estetunti viikossa, niin en pääse hyppäämään säännöllisesti... Joten kisasuunitelmat kaatuivat samalla ):. Eikä kiviharjussa ole hevosta, jolla olisi innostusta alkaa kisaamaan koulua, aika näyttää mitä tuleman pitää.

      Poista
    2. Aivan :/ höh, harmillista. Mutta siinä on varmaan ajateltu hevosten parasta, ettei 2krt viikossa tarvitse hypätä "isoja", kun leirien aikana hevoset vetivät niin paljon. Mutta harmi siun ja muiden kannalta jotka eivät sille tunnille mahtuneet.. mutta toivottavasti löydät jonkun hevosen jolla alkaa kisamaan koulua :) Ja eikös kiviharjuun oo tulossa jossain vaiheessa uusia hevosia, niin ehkä niistä löytyis siulle joku jolla alkaa treenata ja kisata :)

      Poista
    3. Niimpä, ihan hyvä vaan ettei hevoset rasitu liikaa. Mulla ei ole edes tietoa siitä jatkanko Kiviharjussa talvella, heppasuunitelmat saattavat mennä uusiksi, ja saattaa olla mahdollista että palailen bloginkin ääreen piakkoin ;).

      Poista