tiistai 13. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen

Huhu tätä vuotta on kulunut jo lähes kaksi viikkoa, ja nyt vasta tulee ensimmäinen postaus. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan- eikö? Olen tässä 13 päivän aikana käynyt kolmesti tallilla. Ensimmäisen kerran loppiaisena, kävimme silloin ajamassa Potilla ja lenkki meni hyvin.
Toisen kerran olin tallilla viime viikon lauantaina jolloin kävimme silloinkin ajamassa Potin. Lenkki meni hyvin eikä vastaan tulleet kaksi naapuritallin hevostakaan haitanneet menoa. Kolmannen kerran kävin tallilla tänään, koska eilennä loimi, jonka olin tilanut tuli joten vein sen tallille. Tilasin siis ruskean kaulakappaleellisen fleeceloimen, se sopi Potille oikein hyvin. Lisäksi katsottiin erästä satulaa, jonka saimme sovitettavaksi että miten se sopisi Potin selkään. Minusta se oli lavoista hieman ahdas, katsotaan löytyisikö hieman leveämpää, pitää toki pyytää joku asiantuntevampi tarkistamaan että satula on sitten varmasti sopiva kun jonkun löydämme.

 En nyt osaa lupailla yhtään miten postausrytmini tästä lähtee etenemään, parhaani yritän, mutta olen tällähetkellä aika stressaantunut ja väsynyt niin kirjoittelen oman jaksamisen mukaan. Pitäisi tässä tehdä päätöksiä jatko-opiskelupaikan suhteen ja se stressaa eniten, sillä en tiedä mihin menen. No onneksi tässä on vielä vähän reilu kuukausi aikaa. 
                          
Kuva weheartit 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti