sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Hevostelupäivä

Huhu tänään sunnuntaina oli kyllä niin ihana ilma, aurinko paistoi ja oli pieni pakkanen. Tosin kun oli kentän keskellä tunnin seisoskellut niin olisin ollut ihan tyytyväinen jos pakkasta ei olisi ollut. Lauantaina menin siis illalla Janikalle josta suuntasimme sitten sunnuntaina heti aamusta tallille. Janikan hevonen Late odottelikin jo ulkona niin otettiin se sitten sisälle ja laitettiin kuntoon ja Janika lähti ratsastamaan. Mä tosiaan siinä kentällä kuvailin heidän menoa, lopussa Janika päästi mutkin selkään, ratsastin ehkä 10 minuuttia, jonka lälkeen Janika vielä loppuverkkaili Laten,

 En tehnyt Laten selässä kummempia, oikeastaan heiluin vain, kyllä on lähes 5 kuukauden ratsastustauko tehnyt tehtävänsä kun en tiennyt miten siellä selässä istuisi. Ratsastus ei alkanutkaan kovin lupaavasti kun selkäännousussa Late hieman pomppasi ja mä yhen jalustimen varassa lensinkin takasin maahan, no siinäkun oli hetki naurettu niin kipusin selkään. Mun ratsastus koostui oikeastaan vain ravailusta, laukkasin hetken molempiin suuntiin, Late oli ihan mukava kyllä!

Kotona olinkin sitten kahden maissa ja kolmelta suuntasin Potin luokse. Siellä se ulkona oli ja juoksi portille kun menin sitä hakemaan. Tallissa laitoin pojalle kamat päälle ja eikun menoksi. Lähdin nyt jo heti yksin liikkeelle ja kävinkin kävelemässä n. 3-4 kilometrin lenkin. Potti meni oikein hyvin, mitä nyt pari kertaa säpsähti vähän, mutta ei lähtenyt sentään mihinkään. Käyntiä käveli nätisti koko matkan. Tallissa Potti sai vettä ja pääsi sitten syömään karsinaan.

Late pääsikin nyt edustamaan postauksen kuvissa, niistä kiitos Janikalle :)!

2 kommenttia:

  1. Late lehmä ;) Meet sit joskus ponillaki! ;))

    pinssiponi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nose ;) joo no voin jos annat:'D
      Käyn kattoo sun blogin!

      Poista