tiistai 22. syyskuuta 2015

Uusia tuulia

Postaustauko on taas venynyt pitkäksi, mutta päätin että pakko tulla nyt ennen ensimmäistä koeviikkoa hieman päivittelemään. Kaksi viikkoa sitten keskiviikkona kävin ensimmäistä kertaa tippumisen jälkeen ratsastamassa Potilla. Lenkki meni ihan hyvin, Potilla oli aika paljon virtaa ja kerran se vähän pompahtikin, joka tuntui vielä jalassa. Lenkki meni kuitenkin pääpiirreittäin hyvin.

Viime viikko oli Potilla oikeastaan lomaa joten en itsekkään käynyt ratsastamassa, mutta tallilla kuitenkin kävin keskiviikkona, torstaina, lauantaina ja sunnuntaina. Nimittäin keskiviikkona pitkien etsintöjen jälkeen Potti sai vihdoin uuden kaverin! Eräs nainen tarvitsi hevoselleen tallipaikan ja näin Potti sai seuraa! Kyseessä on siis 16-vuotias suomenhevosruuna Kille, pojat ovat olleet alusta asti tosi hyviä kavereita. Tarhassa ei syntynyt mitään tappelua, vaan heti alusta alkaen ruunat ovat viihtyneet hyvin toistensa seurassa.

 Sunnuntaina, ja tämän viikon maanantaina sekä tiistaina olemme käyneet porukalla maastossa, minä Potilla ja Killen omistaja Killellä. Lenkin ovat menneet tosi hyvin joka kerta, pojille on aivan sama kumpi on edellä ja välillä ne haluavat kävellä rinnakkain. Kille on hieman Pottia reippaampi kävelijä joten välillä Potti jää jälkeen. Kyselen huomenna saako Killestä julkaista kuvia, ja jos saa laitan näytille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti