maanantai 12. lokakuuta 2015

Lokakuu

Mihi tämä aika on kadonnut?!? Vastahan oli kesäloma ja nyt ollaan jo pitkällä syksyssä!
Edellisestä postauksesta on kulunut taas tovi, mutta laitetaan se koulun (=laiskuuden) piikkiin. Mulla oli siis hiljattain ensimmäinen koeviikko ja tänään saatiikin kokeet takaisin, ne meni ihan odotetulla tavalla. Kovin hyviä tuloksia ei voinut odottaa, kun luin jokaiseen kokeeseen edellisenä iltana.. No ehkä ensi jaksossa paremmin! Numerot pyörivät 8-9- välillä. Olen käynyt nyt viikottain tallilla ratsastamassa Potilla tai muuten vain viettänyt siellä aikaa.

Koeviikolla (28.9-5.10) kävin tallilla vähän vähemmän. Tiistaina kävin tekemässä iltatallin Killen omistajan kanssa. Lähdin silloin maastakäsin kävelemään Potin kanssa kun Killekin lähti käyntilenkille. Torstaina käytiin ratsastamassa. Lenkki meni oikein hyvin. Maanantaina (5.10) mulla oli vapaapäivä kun ei ollut koetta joten kävin tallilla jo päivällä. Käytiin ratsastamassa ja lenkki meni tuttuun tapaan hyvin! Kävin myös keskiviikkona ratsastamassa ja otin ensimmäsitä kertaa sitten tippumiseni (elokuun loppu) ravia! Potti oli aivan ihanan tuntuinen, ei ole varmaan koskaan ravannut ratsain noin temmokkaasti. Mentiin siis ihan normaalia ratsuhölkkää mutta Potti meni tosi hyvillä askelilla!

 Viime viikonloppuna kävin lauantaina sekä sunnuntaina laittamassa Potin pihalle aamulla. Sunnuntaina vietinkin tallilla kauemmin joten ehdin siivota Potin karsinankin ja viettää Potin kanssa aikaa tarhassa. Poika oli melkoisella halituulella! Mulla on siis edelleen tuo sama jalka ollut kiepä joka kipeytyi kun tipuin Potilta, toivon mukaan saan lähipäivinä tietoa että onko siinä joku, vai onko se vain näin kauan kipeä.. Ensi viikolla yritän panostaa postailuun kun olen syyslomalla!
Tässä näkyy Potin kaveri Kille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti