perjantai 13. heinäkuuta 2012

Lotta tuli ja meni

Torstaina heräsin 10, tein normaalit aamutoimet ja 11 lähettii kohti valkealaa, ja sielt haettii Lotta ja jatkettii Kouvolaa. Ekaan mentii Prismaa kauppaa, kattelin vähä jotaa ratsastustavaroit ja mattoi, mut en ostannu mitää. Sitte mentii hesee syömää. Ku oli syöty nii mä ja Lotta mentii faunattaree tai sinne. Mulle tuli kaamee hinku ostaa mun kissalle kaulapanta, ja lopult sit ostinki sen :D. Se oli sellai siniin ja hieno. No puol kaks mul oli sit siel prismas parturi, mun etuhiukset leikattii siis ku oli päässy kasvaa jo hieman pitkiks. No näis tuli..öö ihan ookoo, ehk vähä liian lyhyet, mut toisaalt ne kasvaa sit kouluu mennes sopiviks, toivon mukaa :). No sit äitil oli parturi ja mä ja Lotta mentii ostaa irtokarkkei ja syötii sit niit. Ku äitinki hiukset oli leikattu nii se vei meijät kouvolan keskustaa ja läks ite johonki. Kierreltii siin sit kauppoi, mut mitää ei löytynny.. Syötii kahet jätskitki. Sitte joskus äiti tuli hakee meit ja mentii kotii.

Illal katottii tv:tä ja oltii koneel.  Sit mentii pomppii trampalle, ja sen jälkee yritettii ettii mun kissaa et sovitttaisin sit kaulapantaa, mut ei sit löytynny.. Lopult luovutettii ja mentii sisälle kattoo Doctor Who. Sit vihdoi mun kissa tuli ja testasin pantaa, se oli sopiva. Koitin yhes vaihees taluttaakki sit mut se läks vaa juoksee ja mie jouduin juosta sen peräs pitkin pihaa ku en voinnu päästää irti et se ei sen narun kaa lähtis juoksee minnekkää enkä uskaltannu pysäyttää ku pelkäsin et sen niskat vois katketa. Sit oltii samanlaist vesisotaa ku kaverini Jennin kaa vähä aikaa sit, eli toine oli aina trampal ja toine kasteli 10 s ja sit se pomppija meni mahallee ja sai kastella viel 5 s. Tulin ihan kivan märäks (ei Lotta sen kuivempi kyl ollu ). Sit illal/yöl tehtii ulos sellai temppurata joka sit suoritettii satees ja sen jälkee :D. Sit mentii aittaa ja käytii joskus nukkuu.

Perjantaina herättii puol yks, hups :D. No oltii koneel hetki ja katottii tv:t kunnes ruoka oli valmis, kalakeittoo. No sit mentii ulos ja keksittii taas mennä se temppurata, tosin nyt ei ryömitty minkää ali vaa mentii koko ajan yli. En muista millo viimeks oon hypänny sellasii esteit xd. No kummiski iha hyvin meni, sit keksittii alkaa hypätä pituutta, ekaan se oli vaa jonku metrin, sit 1m 50 cm, 1m 60cm ja lopult mä menin 1m 84 cm :)! Sit polvi otti lopputilin ja hyvä ku pystyin kävelee (mul on siis ollu pari vuot sit rasitusvamma polves, ja se tulee vielki rasituksen jälkee kipeeks). Lotta hyppäs viel vähä pitempää :). No sit puol neljä lähettii tallille, sain tietää et meen Riial. No mentii leiritiloihi ja sain syyä vähä ranskiksii, sit kysyin et mennääks me ilman satulaa esteit ja Jenni (ope) sano et saa mennä jos haluu. Mentii sit Lotan kaa harjaa Riiaa. Tunti alko siis viidelt. Ekaan ravailtii ja tehtii päätyihi pääty-ympyrät, Riia oli kiva ja taipu ihan nätisti, sit alettii tulla puomei pitkäl sivul ja myöhemmin sit lävistäjäl myös. Sit alettii tulla sillee et lävistäjäl pysty ja sit kaarrettii heti toiselle pystylle. Ekaan Riia meni kyl yli mut este romahti, sit tais käyä toiselki kerral samallail, mut kolmannel päästii molemmat kunnial yli. Tultii se pari kertaa ja tokal kerral meni parhaiten :)! Kolmas meni iha ok:sti. Sit alettii tulla sillee et ekaan pitkäl sivul pysty, sit okseri ja sit päädyn kaut mentii lävistäjäl olevalle pystylle. Eka kerta meni tosi hyvin ja päästii 60 cm okseristki yli ! Olin iha ihmeissäni ku luulin et se kieltäis, tai ainaki tipputtais, mut ei :'). Sit tokal kerral tultii sillee et okserin jälkee kaarrettii heti pystylle. No eka este meni iha hyvin, mut sit sille okserille tuli huono hyppy ja riia jymähti esteen päälle.. Sen jälkee se ei enää hypännykkää, paitsi lopult iha pieneen, no sit viel se pysty ja seki tippu. Tultii viel kerran se okseri (tosin nyt sika pieneen ristikkoon) et ei jäänny mikää kieltovaihe kunnol päälle..Sit loppuravit ja -käynnit.

 Tunnin jälkee lähin kiireel autolle ja sielt äitin kaa Anttilaa kattoo ravei ku Vissy juos siel. Lotta jäi siis tallille oottaa omaa kyytii sen äitille :). No kerkesinki just Vissyn lähtöö. Harmitti ku ite siin kisatilantees olin taas nii surkee kuvaaja et en saannu yhtäkää hyvää kuvaa ):.  No kummiski, Vissy tuli kolmanneks, tosin lähös oli viis hevost ja kaks hylättii, kummiski Vissy ravas tosi nätisti ja näin ! Sit katottii Miisan, Sennin aj Tiian kaa muit lähtöi. Lopus mentii sinne myyntipisteelle ja Miisa osti riimut, sit kävin viel traikul kattoos vissyy siel varikkoalueel. Söpö se oli<3. Päätin sit hetken mielijohteest ostaa Vissylle riimut, ostin sellaset öö..ruskeet ? En enää ees muista ku annoin ne heti Vissyn omistajalle et Vissy saa ne heti käytttöö ku en pääse kattoo sit nyt viikkoo ):. Mut puol ysi loppu ravit ja lähtii kotii.

Tyyli <3

3. sija :)
Joo riia tunnist suurin osa hypyist on videol ja koostettta en oo jaksannu viel tehä, en tiiä teenkö ees..

Nii ja kiitti super paljon, mulla on jo 15 lukijaa :o. En ois koskaa uskonnu et niit tulis tänkää verran :o! Nyt on siis erikoispostauksen paikka, ja toivon et te ehottaisitte jotaa, sillä en ite keksi mitää ):! Mut ehdotuksii tulee :)!!

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No et ooo :D
      ja joo saat ne, voin kyl laittaa nää fb:henki, sillee et vaa sä näät nää :)!

      Poista
  2. Ja muuten vaadin ne kuvat sit joskus ku nähää :DD

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Hhmm..en tiiä, mulla on kuitenkin aika vähän videoita..ehkä teen :)

      Poista