perjantai 6. heinäkuuta 2012

Oivoi tätä päivää !

Tänää jouduin herää jo seitsemältä, koska mulla oli kaheksalta se seiska luokalle menevien terveydentarkastus.. Se meni ihan ok, vaik en kyl tykkää tollasist. Värinäkö oli tosi hyvä, pituus 160, paino liikaa ja ne muut oli kai iha hyvii. Se loppu sit vähä ennen yheksää ja lähettii kotii. Olin siin aamul koneel ja sit menin mummolle varmistaa ajna monelt tulee mua hakee. Joskus yhen mais sit soitin Jennille ja se läks tulee toho koululle nii mieki menin sit siihe.

 Ekaan oltii Jennin kaa vaa siin keinul ja puhuttii kaikkee, oli tosi kiva nähä sitäki pitkäst aikaa. Sit lähettii abc:lle ostaa jätskit jotak syötii siin pihal, oli ihanan lämmint. Ku jätskit oli syöty nii lähtii meille, pompittii eka trampal kunnes keksittii et otetaa puutarhaletku ja toine pomppii aina trampal ja toisel on 15 sekkaa aikaa kastella toine ihan kokonaa :D! Ekaan mie kastelin jennii, sitte se minuu ja tehtii toi pariki kertaa. Olin kivan märkä (ei Jenni tosin ollu sen kuivempikaa). Sit viel hetki suihkutettii vettä iha muuten vaa. Vaihettii vaatteet ja sit oltiiki hetki vaa koneel ja kateltii videoit. Pian kyllästyttii siihe nii lähtii ulos pomppii trampalle. Ennen kolmee mie sit söin ja Jenni läks. Puol neljä mummo tuli hakee mua ja vei tallille.

 Ihan ekaan katoin et mä meen Jallul. Tän päivän teema oli esteitä ilman jalustimii ja käsii. Laitoin sit Jallun kuntoo ja tunti alko viideltä. Ihan ekaan piti laittaa jalustimet nii lyhyeks ku vaan voi ja käveltii, sit alettii ravaa ja jalat piti laittaa niihi jalustinremmeihin vai mitkä onkaa ! Oli ihan kivat jalustimet ja siin oli kyl aika kamalaa ravata.. Pitkät sivut kevyesistunnas ja näi. Pian alettii tulee puomeja siin samal. Sit saatii laittaa jalat jalustimii, mut ne oli edellee iaka lyhyet. Alettii sit laukkaa. Ku oltii laukattu nii alettii tulla sarjaa ekaan ilman jalustimii vaa ja pian sai ottaa kädetki pois ja mennä ilman käsii. Oli ihan sika loistavaa ! Lopuks tultii viel kolmikaarisel esteit ja totanoi..Meni aika huonost eka käännös oli jyrkkä ja siihe tuli Jallun kaa monta kieltoo ku en saannu kunnon tietä. Lopult päästii yli ja se meni sit ihan kivast, menin siis tonki tehtävän ilman jalustimii. Sit tultii sama toisen kerran ja päästii ekal kerral yli mut jäin jälkee tai jotaa ja meinasin tippuu, roikuin siin Jallun kyljel ja huusin et "EN TIPU!!!" ja en sit tippunnu, Jenni sai nostettuu mut takas satulaa xd. Sama meinas tapahtuu viel toisen kerran mut pääsin ite selkää. Hyppäsin sit tehtävän viel loppuu ja meni ihan ok.. Ku kaikki oli hypänny nii ne ketkä halus sai ottaa satulan pois ja mentii vesiesteelle. Oli siis toosi kiva tunti :)!

 Sit vaa äkkii annoin Jallun Tiialle ja otin Helmin ku menin sil toisen tunnin. Jalat oli ihan sairaan kipeet ja meinasin kuolla ! Ekaan tehtii sillee et joka kirjaimee pysähys ja peruutus. Sit alettii ravaa ja mentii ekaan sillee et päätyihin pääty-ympyrät. Ei sen kummempaa. Pian alettii tulla kummiskii kolmikaaristkiemurauraa ja tultii sit siihe asti et alettii laukkaa. Seki tehtii siin kolmikaarisel. Vikal kaarel aina laukannosto (mä ja Helmi tehtii vaa pukkei) ja näin. Ei siis tullu kunnollist laukkaa vaa pukkei.. Pian laukka vaihettii keskimmäiselle kaarelle ja siin tuli yks nosto mut pukkei heti. Lopus yritin saada sit ympyräl laukkaa ja yhes vaihees neiti Helmi päätti hypätä kouluaidan yli. Sen takajalat jäi kuulemma aitojen välii mut onneks pääs ite irti. Ite säikähin tosi pahast ja pelkäsin et nyt sen takajaloille kävi jotain.. No mut onnekseni ei ollu mitää haavoi ja Helmi käveli ja ravaski ihan puhtaast. Sit loppuravit ja käynnit nii mentii vesiesteelle. Helmi ei sinne menny, jyräs vaa koko ajan Jennii ku se yritti viiä meit sinne.. No olin kummiski tosi tyytyväi tuntii koska Helmi toimi ravis aivan ihanasti !

 Sit otin Helmin posi ja vein ulos. Pian mua tultiiki jo hakee. Jalat oli sairaan kipeet. Mummo siis haki mut. Kotoon oon kattonnu nyt tv:t ja ollu koneel, tein tuntikoosteetki joihin linkit alhaal, laadun jätin videois tarkotuksel huonoks. Äänetki jätin :D.

Oli toi ihan kivaa......:)

Hienoin ♥!

Jallun tuntikooste !
Helmin tuntikooste !

2 kommenttia: