perjantai 27. heinäkuuta 2012

Estetunnilla

Tänää heräsin puol yks ja kävin mummol ja olin koneel ja päiväl imuroin autonki.

Neljän mais lähin tallille, menin tänääki veljen kyydil piikil (kevytmoottoripyörä..?) nyt mul oli toine pienempi kypärä nii se ei meinannu lähtee pääst :). Tallil olin ennen puolt viittä ja menin kattoo kel meen. Menin sh-tamma Lyylil..En ollu menny sil piitkää aikaa (viimeks joskus viime syksyyn). No menin sit leiritiloihi ja pelattii vähä korttii. Sit puol viis mentii tallii laittaa hepat kuntoo. Esteet oli valmiin kentäl leirikisojen jäljiltä. Tunti alko viideltä.

 Ensin käveltii normisti ja sit ravailtii ja laukailtii vähä. Tultii ekaan verkkahyppyyn vasempaa kierroksee pysty. Varauduin olevinaa et Lyyli voi lähtee kaukaa ku sitä se välil tekee..No se läks vähä kauempaa enkä päässy yhtää hyppyy mukaa..! Hypyn jälkee lensin kaulalle mut pääsin takas satulaa. Sitte tultii se uudellee mut pystyn perää tultii viel okseri. Nyt pysty onnistu paljo paremmin ja okseri meni miten meni (Lyyli rikko raville jonka takii tuli hieman huono hyppy). Sit alettii tulla rataa. En kyl muista yhtää miten se meni, mut hypyt oli mun osalt järkkyi (ainaki melkee kaikki) ja Lyyli rikko koko ajan raville..Tultii rata sit viel uudellee ja sit korotettii vähä, ei sekää mitenkää hyvi menny. Lopuks tultii viel yksittäiseen trippelii. Siin Lyyli hyppäski aika lähelt nii tuli aika hassu hyppy. Ite en ollu tyytyväi tuntii, mut toisaalt luulin et se menis viel huonommin.

 Tunnin jälkee purin Lyylit kamat pois ja sit mentii siivoo esteet kentält. Sit menin maneesii ja kattelin vähä tuntii ja kuvii, yhes vaihees muuan pääskynen päätti paskoa puoliks mun kädelle ja puoliks Katriinan kameran päälle :'DD. Oivoi en toki revenny.. No sit puol kasi veli tuli taas hakee ja mentii kotii. Kotoon olin vaa koneel ku muut läks mökille. Nii ja laittakaa viel kysymyksii siihe kysymyspostauksee, kiitos !

jotkut hypyt onnistu ees vähä paremmi..

täs viel toi rata :--)
Huomee sit nokka kohti helsinkii ja sielt lintsille :--)

1 kommentti: