keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Päivittelyä!

Huhu taas postauksen teko venyi hieman, mutta mun kone on ollut nyt vähän enemmän ja vähemmän rikki..

Kuitenkin perjantaina mulla oli tosiaan koulutunti kiviharjussa! Menin taas uudella tuttavuudella, Masalla. Aloitettiin tunti ravailemalla ja tekemällä loivat kiemuraurat pitkille sivuille ja päätyihin ympyrät. Masa kulki alussa melkoisena laamana ja en saanut siihen minkäänlaista otetta, pää oli taivaissa ja heti heilutteli sitä kun vähän yritti suostutella turpaa alas, hyviäkin pätkiä tuli välillä. Vaihdettiin suuntaa ja jatkettii samaa tehtävää, nyt tosin lisättiin loiville kiemuraurille voltit, siitä keskeltä uraa kohti. Masa oli edelleen kirahvi, mutta aloin saada siihen tuntumaa koko ajan enemmän.

 Käveltiin hetki ja sitten jakauduttiin pääty-ympyröille, jossa laukattiin puolet ympyrästä ja käveltiin puolet. Ekaa laukkaa ei voinut edes laukaksi kutsua, mutta siitä eteenpäin Masa laukkasi tosi hyvin. Se alkoi rentoutua koko ajan lisää, ja oli todella kiva. Vaihdettiin sitten suuntaa ja samalla ympyröitä ja tehtiin samaa tehtävää toisessa päädyssä, Masa oli tässäkin kiva, lopuksi vielä laukattiin ihan koko ajan ympyrää pitkin. Loppuraveissa Masa oli todella kiva! Löysin oikeat nappulat (vihdoin!!) ja Masa toimi todella kivasti :).



Lauantaina kävin ratsastamassa Vissyllä, Pottikin oli mukana kun omistaja ajoi sitä. Mentiin ihan vain käyntiä, pari lyhyttä ravipätkää kyllä mahtui mukaan. Vissy on nyt kerännyt tosi paljon virtaa, ja mun oli välillä hankala pidätellä sitä, joudunkin mennä aina Potin edessä Vissyn kanssa, koska muuten Vissy varmaan hyppäisi kärryille :D. Sunnuntaina lähtiin Helsinkiin, ja maanantaina tein koko päivän tutkielmaa..Tiistaina oltiin taas vaihteeksi Lahdessa ja tänään keskiviikkona olen lepäillyt kotona. Ihanaa kun aurinkokin on paistanut ja on ollut lämmintä, mutta pakkastahan tänne vissiin on tulossa.. Huomenna olen menossa Vissylle :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti