keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

ratsastelua ja keikkailua!

Ohhoh taas on mennyt viikko nopeasti :D. No kuitenkin, torstaina kävin tosiaan ratsastamassa Vissyllä. Menin pitkästä aikaa ilman satulaa ja Vissy oli oikein nätisti! Varmuudenvuoksi mulla oli riimunnaru kaulalla, kun Vissy oli ollut kuulemma viimepäivinä energinen, mutta turvallisesti ja kiltisti se mut kuljetti! Mentiin joku reilun puolen tunnin lenkki. Perjantaina mulla oli taas kiviharjussa estetunti, jonka menin Patulla. Aloitettiin tunti ravi- ja laukkaverkalla jossa Patu oli tosi kiva! Ajoittain paino kädelle laukassa. Alettiin hyppäämään kaarevalla linjalla ravilähestymisellä ristikko-pysty linjaa. Tultii tää kaks kertaa, toinen kerta ei onnsitunut ihan niin hyvin, mutta olin tyytyväinen.

 Sitten alettiin tulla niin että suhteutettu linja pysty-okseri, päädyn kautta lävistäjällä pysty ja siitä suhteutetun pysty toisesta suunnasta. Tääkin meni ihan hyvin, tosin esteitten jälkeen Patu tuli joskus vastalaukalla alas ja yritti kiihytellä ja vetää päätä alas esteiden jälkee, sain kuitenkin pidettyä sen hallinnassa. Lisättiin vielä tuohon rataan okseri, tääkin meni hyvin, vaikka välillä tultiin vähän juureen. Lopuksi hypättiin vielä kerran suhteutettu linja, joka onnsitu loppuen lopuksi hyvin! Loppuraveissa Patu oli tosi kiva.



 Lauantaina kävin iltapäivällä/alkuillasta tekemässä Vissyllä iltatallin. Kävin taluttamassa kumpaakin hevosta vuorotellen maastakäsin lähimaastoissa. Tännekkin oli aamun aikana tullut ihan mukava lumikerros, vaikka en kyllä sitä olisi halunut. Lumi teki nimittäin tepposet ja kerran kaatusinkin maahan kun lumen alla oli jäätä. Onneksi mulla oli silloin Vissy mukana kun kaatusin, Potti olisi nimittäin lähtenyt kuuraketin tavoin pinkomaan pois jos olisin sen jalkoihin kaatunut, Vissy fiksuna vain pysähtyi eikä kävellyt mun yli. Hieman jalkaan ja kyynerpäähän sattui, kun ne kolahti maahan mutta ei pahemmin. Potin kanssa käveltiin vähän lyhyempi lenkki, ja se oli oikein kiltisti. Sitten tien iltatallin ja jätin hevoset syömän.

 Lähdin sitten illalla Kookoon peliin katsomaan vähän mestisläkää Janikan kanssa! Mukavaa oli ja voittohan sieltä Kookoolle tuli. Pelistä lähdin yhelle kaverille, ei haitanut vaikka ei mitään kamoja ollut mukana kun päätin sinne menemisestä pelin aikana :D. Siellä sitten katseltiin leffoja ja valvottiin myöhään. Sunnuntai menikin pitkälti siellä kaverilla ja vasta viiden maissa tulin kotiin. Maanantaina lähdin koulusta suoraan junalla Lahteen veljelle, josta illalla suuntasin sibeliustalolle Cheekin keikalle! Oli tosi siisti keikka, tunnelmaa hieman latisti se että mulle oli tullut nuha ja nenä meinasi vuotaa koko ajan..Jäin sitten yöksi Lahteen, ja tiistaina herätessäni olo oli niin kamala että huhu..! Ääntä ei lähtenyt ja nenä oli tukossa, makoilinkin sen päivän sitten veljellä lahdessa ja pääsin vasta myöhään illalla kotiin. Keskiviikon olin kotona edelleen kun olo ei parantunut, mutta huomenna pitäisi taas suunnata kouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti