perjantai 18. huhtikuuta 2014

Estetunti!

Huhu olipas mukavaa olla pitkästä aikaa Kiviharjussa! Oli niin hyvä kelikin, varjossa +15 astetta, ja näin Emmankin pitkästä aikaa. Menin tallille puoli yhden maissa, kuvailin siinä hetken ja sitten menin Emman kanssa laittamaan Rikoa, kun Emma meni sillä. Kuvailin siinä sitten Emmaa ja käytiin rakentamassa esteet maneesiin, ekat kaksi tuntia oli kentällä, mutta me ei jaksettu raahata tolppia ja puomeja kentälle niin hypättiin maneesissa. Mä menin Patulla.

 Aloitettiin tunti ravailemalla molempiin suuntiin ja tehtiin pääty-ympyrät, joissa molemmilla oli puomi. Patu oli aika hyvä! Ei tarvinut patistaa eteenpäin ja oli suustakin ajoittain ihan jees! Laukattiin myös molempiin suuntiin, annoin Patun ajoittain edetä ja välillä kasasin vähän laukkaa, Patu oli hyvin säädeltävissä ja tuntui varmalle. Tultiin myös laukassa puomeja jotka sujui hyvin. Välikäyntien jälkeen alettiin hypätä, aloitettiin oikeassa kierroksessa jossa pitkällä sivulla oli kolmen esteen sarja, ekaan väliin kaksi askelta ja toiseen kolme. Tultiin tämä kerran ja se meni vähän miten meni :D. Toin Patun lähes joka kerta liian lähelle, ja silloinkun Patu hyppäsi normaalilta paikalta jäin jälkeen kun oli tottunut että se hyppää juuresta, kakki kolme estettä oli ristikoita.

 Lisättiin pian sarjan jälkeen toisella pitkällä sivulla oleva pysty ja siitä kaareva linja lävistäjällä olevalle pystylle. Taas sarja meni vähän miten meni, kuitenkin hieman paremmin. Ekalla kerralla toin Patun pystylle juureen, samoin toiselle. Tultiin samat esteet uudelleen ja nyt oli jo parempi, vaikka aloitin sarjan kertaalleen alusta kun eka kerta oli kamala, pystyt menivät nyt aavistuksen paremmin.

 Sitten tultiin toisenlainen rata, sama sarja ekana siitä sama pysty mutta jatkettiin suoraan neljä askelta ja siitä okseri, jonka jälkeen kulman kautta lävistäjällä oleva pysty. Sarja oli ihan hyvä, pysty-okseri oli kamala, molemmille esteille toin juureen vaikka yritin herätellä Patua, samoin lävistäjällä oleva pysty, toin juureen - taas kerran. Onneksi saatiin tulla lopuksi vielä pysty-okseri, herättelin Patun kunnolla ennen lähestymistä, pieni napautus raipalla kyljelle ja yritin katsoa paikat tarkasti, joka tuotti tulosta, Patu ei hypännyt juuresta, okserikin tuli oikein ilmavasti ja helposti. Sitten loppuravit joissa Patu oli todella kiva, rento ja letkeä. Loppukäynneissä innostuttiin pelleilemään selässä, lopuksi söin kakkua kun olin väärinpäin Patun selässä :D. Turvallista menoa.


katse melkein eessä :D





Huomenna menen Vissylle heti aamusta, otan kameran mukaan, jospa sieltäkin tulisi uusia kuvia :). Tämän postauksen kuvat on kuvannut Emma ja Tytti, kiitso heille! Kuvia tuli melko paljon, mutta toivon mukaan ei haittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti