torstai 13. marraskuuta 2014

Koulukiireitä

Huhu että on ollut kiireinen viikko, kirjoitin tätä postausta jo vähän keskiviikkona, kunnes valokuituun päätti tulla vika ja netti ei toiminut, torstaiksi se kuitenkin onneksi palautui. Kello onkin tyylikkäästi yli yksi yöllä kun tätä nyt kirjoittelen. Äsken jouduin nimittäin kopioimaan 14 sivua jo kirjoittamaani tekstiä tutkielmasta uudelleen toiselle koneelle, jonka jälkeen piti vielä tehdä kolme sivua omia mielipiteitä siihen, lisäksi läksyt on edelleen tekemättä ja huomiseen kokeeseen lukematta, saas nähndä milloin pääsen nukkumaan... Ajattelin kuitenkin kirjoittaa ja julkaista tämän nyt kun en ole postannut hetkeen.

 Mutta tosiaan viime viikonloppu meni Potin kanssa touhutessa, nimittäin hoidin sitä yksin viikonlopun. Perjantaina Janika tuli meille ja mentiikin illalla tallille. Käytiin Potin kanssa maastakäsin kävelyllä, jonka jälkeen putsasin karsinan ja poika pääsi iltaruoalle.

 Lauantaina olikin aikainen herätys kun lähdin antamaan Potille aamuruoat, Janika jäi tyytyväisenä nukkumaan kun minä suuntasin tallille :'D. Potti siellä odottelikin jo innolla ruokiaan, onneksi ruokinnassa ei mennyt kauaa ja pääsinkin nopeasti nukkumaan. Kun heräiltiin uudestaan kymmenen maissa niin lähdettiin 11 tallille ja otettiin kuvia Potin kanssa, jonka jälkeen poika pääsi ulos ja minä siivosin karsinan. Ai että Potti oli innoissaan lumesta, alussa se juoksenteli ja piehtaroi tarhassa, mutta rauhoittui pian kun annoin sille päiväheinät. Illalla kävin ottamassa Potin sitten sisälle ja se sai ruoat.

Sunnuntaina sama kuvio, aamulla kävin ruokkimassa Potin, nyt laitoin sen vasta vähän ennen 12 ulos kun vettä satoi täällä aamulla. Poika sai heinät tarhaan ja minä siivosin karsinan. Illalla omistaja oli tullut jo kotia joten ei tarvinut käydä poikaa ruokkimassa, joka oli hyvä kun en olisi ollut siihen aikaa edes kotona. Tämä viikko on tosiaan mennyt yllä mainitsemissa koulujutuissa, josko viikonloppuna pääsisi taas tallille.




Pahoittelen todella paljon kirjoitusvirheistä, kello on vain jo niin paljon että silmät ei toimi kunnolla, eikä sen puoleen kädetkään kun yritän kirjoittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti