torstai 20. marraskuuta 2014

Pimeys valtaa maan

Kirjoittaminen ei nyt oikein luonnistu, kohta alkaa tulla loppuvuoden kokeet jolloin aikaa ei ainakaan liukene paljoa blogiin, ja vaikka aikaa olisi niin eipä ole kerrottavaa. Tulen kuitenkin kotiin kolmen jälkeen, ja jo neljän jälkeen on pimeää, joten en arkipäivisin ehdi tallille kuin tekemään iltatallia tarvittaessa, ja nyt ei ole ollut päiviä jolloin olisi iltatalli tarvinut tehdä.

 Sunnuntaina kävin kuitenkin tallilla ja käytiin ajamssa Potilla käyntilenkki kärryjen kanssa. Otettiin kylläkin vissiin yksi hölkkäpätkä. Ajoin itse koko matkan, mutta omistaja oli mukana. Potti on niin huvittava kun jos joku hyppää kärryiltä pois niin Potti meinaa heti pysähtyä ja ihmetellä että minnes se matkustaja jäi, naureskeltiin siinä sitten että jos Potin ajaja raveissa tippuisi kärryiltä niin poika pysähtyisi niille jalan sijoilleen (okei, raveissa tilanne on eri joten näin ei näinollen kävisi :'D). Tallilla hoidettiin Potti ja se pääsi vielä ulos syömään päiväheiniä.

 Nyt toivoisin teiltä lukijoilta erikoispostausehdotuksia? Niistä olisi oikeasti apua nyt, joten jos vain keksitte niin ehdotelkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti