lauantai 29. marraskuuta 2014

Jos mä tähän lähden, sua piiloon kätke en vaan aijon olla silminnähden onnellinen ♥

Kysymyspostaukseen tuli kysymyksiä "huimasti" yhdeltä ihmiseltä, joten en sitä toteuta erikseen. Voin kuitenkin tämän postauksen yhteydessä antaa vastauksen noihin kysymyksiin mitä tuli :). Minulla ei ole tosiaan mitään tietoa mitä teen tämän blogin kanssa, itse en keksi mitään postattavaa, eikä senpuoleen lukijatkaan. Blogia kuitenkin katsotaan päivittäin että tekstin näkijöitä on, en sitten tiedä luetteko te näitä tekstejä vai ettekö vain jaksa kommentoida? Toki ymmärrän jos luette postauksia puhelimen kanssa että ei silloin yleensä jaksa kommentoida, mutta on kirjoittajallekkin raskasta kirjoittaa kun tuntuu että lukeekohan näitä postauksia edes kukaan.

 Ajattelin että alkaisinko toteuttaa aina blogitallin erikoispostauksia? Jos joku mieleinen ehdotus siellä tulisi, seurailen tilannetta. Blogin pitoa hankaloittaa todella paljon se kun ei harrasta mitään, näin talven aikaan (ainakin joulu- ja tammikuu) menee niin että käyn Pottiakin katsomassa kerran, joskus kaksi kertaa viikossa. Fakta on vain se että mun ei ole ns. järkeä käydä siellä arki-iltoina. Potti ajetaan kuitenkin valosalla, sen kanssa ei pimeällä kannata lähteä ja mä ehdin olla koulun jälkeen puoli tuntia kotona ennenkuin tulee pimeää. Vissyllä pystyin ratsastamaan talvisinkin, mutta Potin kanssa se ei onnistu, niinpä käyn tallilla viikonloppuisin.
Paras hevonen ikinä ♥
Torstaina käväsin tallilla tekemässä iltatallin, siellä se Potti hirnui tarhassa kun tulin tallin pihaan, ja ravasi portille, pojalla taisi olla kiire sisälle. Tallissa otin pojalta loimen pois ja harjasin sen. Sitten laitoin ruuat ruokakuppiin ja Potti pääsi karsinaan, sen syödessä kauroja laitoin heinätkin. Huomenna olen taas menossa tallille ja otan kamerankin mukaan, katsotaan jos saisi jotain kivoja kuvia vaikka lenkiltä, en kyllä lupaa mitään. Mutta nyt laitan loppuun vielä ne pari kysymystä :).

Parhaat ja huonoimmat puolet Potissa?
- Parasta Potissa on ehdottomasti sen luonne. Se on aika viisas ikäisekseen, ja käyttäytyy yleensä järkevästi. Joskus toki se keksii lenkillä jonkun jota katsoa ja vähän pelästyä, mutta ei suurempia. Lisäksi se tottelee tosi hyvin, ei tarvitse kuin vähän käskeä niin poika on yleensä kunnolla, hyväksi puoleksi luen myös sen että minäkin pystyn ajamaan pojalla hyvin eikä se lähde mua viemään oikeastaan ikinä, ja jos lähtee niin pysähtyy kuitenkin helposti. Huonoja puolia on ehkä se että se ei aina muista kunnioittaa ihmisen tilaa se tunkee lähelle ja tykkää napata hiuksista kiinni ja jos saa tilaisuuden se myös yrittää avata takin. Lisäksi se pelleilee välillä koppiin menossa. Muita huonoja puolia en nyt keksi.

Mitä teet ysin jälkeen?
- Lähden ysin jälkeen lukioon.

Mikä on sun keskiarvo?
- Viime keväänä lukuaineiden keskiarvo oli muistaakseni 8.8 tai 8.7 ja kaikki aineet olivat 8.6

Lempiaine koulussa?
-Mulla ei nyt periaatteessa ole lempiainetta. Matikka on kuitenkin mukvaa :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti