maanantai 1. joulukuuta 2014

Joululoman odottelua

Sunnuntai ei mennyt ihan suunitelmien mukaan enkä saanut tallilta oikeastaan mitään materiaalia. Kun saavuin tallille omistaja kertoi että hän on hieman kipeä joten jouduin (/pääsin ;)) ajamaan itsekseni Potilla lenkin. No eihän siinä mitään valjastettiin poika ja lähdin matkaan. Lenkki meni kokonaisuudessaan oikein hyvin, otettiin yksi ravipätkä ja muuten käveltiin.
 Menoa ei haitannut edes loppumatkasta vastaan tuleva auto, toki oli hieman onglemia kun tie oli aika kapea, mutta hyvin päästiin ohi vaikkakin Potti otti pienen ravipyrähdyksen. Poika osaa suhtautua autoihin hyvin kun sen pysäyttää ja antaa auton mennä ohi, mutta noin kapealla tiellä oli parempi että me mentiin pysähtyneen auton ohi, joka vähän sitten jännitti poikaa, mutta hyvin se rauhoittui heti.

 Tallilla otettiin pojalta valjaat pois ja se sai vettä, jonka jälkeen laitettiin loimi päälle ja ulos. Tarhassa odottelikin jo sitten päiväheinät.
Seuraavaksi menenkin tallille varmaan vasta ensi viikonloppuna, no tämä viikko menee nyt muutenkin kokeisiin lukiessa. Enää mulla onkin vain kaksi koetta tänä vuonna, viimehetken pinnisttys siis ja kohta pääseekin joululoman viettoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti