torstai 25. joulukuuta 2014

Lomalla viimeinkin

Päätin etten stressaa blogista, sillä tänne kirjoittaminen ei jotenkin nyt luonnistu. Lupasin tulla kirjoittelemaan viikonloppuna, mutta se ei onnsitunut. Lauantaina alkoi tosiaan joululoma ja käteen sain mukavan todistuksen, jonka keskiarvo oli 8.9. Tallille menin vasta sunnuntaina ja lenkillä Potti oli ihan ok. Illalla Janika tuli meille ja maanantainna suuntasimme Ruotsiin, risteily oli aivan todella mukava, olisi ollut kiva jäädä sinne pidemmäksikin aikaa.

 Tulimme Ruotsista siis aattona, eli keskiviikkona takaisin ja ilta menikin mummolla syödessä jouluruoka ja lahjoja availlessa. Olin todella väsynyt kun edellisyön kahden ja puolen tunnin yöunet eivät oikein riittäneet, kotona alettiin katsomaan leffaa ja nukahdin ehkä 10 minuutiksi ja sen jälkeen ei enää nukuttanutkaan. Edelleen kyllä väsyttää ja univelkoja on. Lahjoihin, mitä sain olen todella tyytyväinen.

 Tänään suuntasin kuitenkin tallille, siellä se Potti odottelikin. Kävin ylhäällä talolla ja sitten mentiin valjastamaan Potti ja lähdettiin lenkille, oli muuten keskiviikkona melkoinen shokki tulla Ruotsista, jossa oli plus asteita tänne Suomeen kun päivällä oli -10 astetta pakkasta! Lenkillä Potin kanssa pakkanen vasta tuntuikin, tuli nimittäin lenkillä melkoisen kylmä. Potti oli todella hyväntuntuinen koko reissun, minäkin sain ajaa sillä ja se oli aivan todella hyvä, suorastaan ihana ajaa. Tallissa Potti sai lämmintä vettä ja loimet päälle, jonka jälkeen se saikin jäädä talliin loimien kanssa syömään kun oli sen verran myöhä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti