keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Lunta odotellessa

Heippa taas! En päässytkäään postaamaan heti alkuviikosta kun mulla oli viimeinen koe tisitaina ja siihen piti lukea, olen muutenkin ollut tosi väsynyt tämän alkuviikon ja nukkunut joka päivä koulun jälkeen n. kolme tuntia...Illalla ei sitten enää väsytäkkään! Nytkin pitäisi olla tekemässä läksyjä jota kertyi viime viikolla yhdestä aineesta kun olin kipeänä, enkä ollut sille tunnilla tiistainakaan kun tein sen kokeen, kolmen tunnin tehtävät siis tekemättä, tänäänkin nukkuminen menee myöhäiseksi.
 Eilen tiistaina laitoin illalla tilaukseen taas kuvia menneeltä vuodelta, nyt harmittaa kyllä niin paljon että en jaksanut alkuvuodesta käyttää kameraa tallilla, eikä mulla ollut keväällä kertaakaan ketään kuvaamassakaan, joten kuvia Vissystä ei ole melkeimpä yhtään :/. No kesällä Potista on sitten pari kuvaa ja syksyltä vähän enemmän. Ihanaa kun parin päivän päästä alkaa loma niin ehtii talleilla ja saan varmasti kuviakin!

 Kumpa olisi lunta niin Potin kanssa voisi kokeilla hiihtoratsastusta jos uskaltaa, ainakin laitetaan rengas perään jos lunta on tarpeeksi. Viime sunnuntaina en käynnytkään päivällä tallilla, vaan kävin illalla tekemässä iltatallin. Siellä se poika portilla odotti kun tulin tallin pihaan, sisällä se sai vettä, harjasin sen läpi ja sitten se pääsikin syömään. Lauantaina olisikin taas tarkoitus mennä tallille, sopivasti alkaa joululomakin. Palaillaan viikonloppuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti