tiistai 30. joulukuuta 2014

Uuutta vuotta odotellessa

Viikonlopun vietin Janikan kanssa meillä ja niillä. Maanantaina pakkasta oli niin paljon että päätettiin siirtää Potin ajaminen tiistaille.
 Niinpä tänään erittäin huonoilla yöunilla nousin aamulla sängystä ja suuntasin tallille. Valjastettiin Potti ja lähdettiin ajamaan. Käytiin ensin pienempi lämmittelylenkki jonka minä ajoin melkein kokonaan, sitten jatkettiin toisille teille ja naapuritallin suomenhevosori oli lähdössä juuri lenkille joten saimme lenkkiseurakseen. Potti innostuikin siitä ja ravasi oikein hyvin. Mentiin alussa niin että me tultiin perässä, mutta vaihdettiin puolessa välissä Potti ensimmäiseksi kun kaveri ei malttanut oikein kävellä. Lopussa me mentiin taaimmaisena, me lähdettiin sitten aikasemmin tallille ja Potti malttoi hyvin lähtä kaverin luota.

 Tallissa päätettiin pestä Potti kun se oli sen verran hikinen, se nautti kyllä niin paljon kun sai lämmintä vettä päälle ja hiet pois, heti pesun jälkeen otettiin enimmät vedet pois ja sitten se sai loimet päälle ja lopuksi vielä vettä, jonka jälkeen se pääsi karsinaan kuivattelemaan ja syömään päiväheiniä. Mentiin sitten käymään talolla ja jonkun ajan päästä käytiin vaihtamassa Potille kuiva loimi päälle ja se sai jatkaa kuivumista, minä lähdinkin sitten kotiin.

Miten on haluatteko että teen menneestä vuodesta vuosikatsauksen blogiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti