torstai 11. joulukuuta 2014

Kaksi ja puoli vuotta

Taas on kertynyt reilun viikon postaustauko, se johtuu syistä joita en halua blogin puolelle kertoa, mutta nyt kun tulin kaiken lisäksi kipeäksi niin ajattelin tulla kertomaan viime viikonlopusta :).

 Itsenäisyyspäivänä tosiaan lähdin tallille. Sinä päivänä tuli myös kaksi ja puoli vuotta siitä päivästä kun kävin ensimmäistä kertaa hoitamassa Vissyä ja Pottia, eli ollaan jo kaksi ja puoli vuotta kestetty toisiamme Potin kanssa, ei ole kyllä ollut hankalaa. Valjastettiin Potti ja lähdettiin ajamaan sillä, olisi niin tehnyt mieli kuvata lenkiltä pätkiä, mutta koko ajan satoi räntää enkä viitsinyt ottaa kameraa lenkille. Lenkki meni kuitenkin hyvin ja Potti oli oikein mukava. Tallilla poika sai kuivua rauhassa käytävällä loimien kanssa. Poika saikin jäädä sisälle syömään heiniä ja minä lähdin kotiin päin.

Olen nyt ollut eilisen ja tämän päivän pois koulusta, saa nähä kykenenkö huomenna kouluun vai en. Blogitalliin ei ole tullut mitään minulle sopivia erikoispostauksia joten niitäkään ei ole näkynyt. Jos sinne nyt joku kerta tulisi joku, jonka minäkin voisin toteuttaa. Jos teille tulee jotain ideoita niitä saa ehdotella. Joululomaankaan ei ole enää pitkä aika, tosin en tiedä millainen joulu tulee.. No yritän tulla seuraavaksi blogin ääreen viikonloppuna tai ensi viikon alussa :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti