perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kevättä rinnassa

Huhu viimein kevät on täällä, ainakin melkein. Noh kyllähän tämän voi jo kevääksi laskea kun kuukausi on maaliskuu - ensimäinen kevätkuukausi. Olin puolet hiihtolomasta Tahkolla, ja sunnuntaina kotiuduin sieltä. Muistoksi matkasta jäi tajuttoman kova selkäkipu, joka ei ole helpottanut vieläkään. Piitää varmaan kohta alkaa tilata hierojaa jos selkä ei vetristy.

 Tallille pääsin ensimmäistä kertaa keskiviikkona, kävin silloin ratsastamassa Potin. Pojalla oli aika paljon virtaa, jonka se sitten käytti säpsyiyyn ja lähtemällä ravailemaan ominpäin, pysähtyi kuitenkin heti kun pyysin. Unohdin ennen liikkeelle lähtöä kiristää vyötä reiällä, joten satula valui aavistuksen sivulle enkä saanut sitä enään suoraksi, no onneksi se oli niin vähän vinossa ja vain loppumatkan.

 Torstaina pääsinkin Helsinkiin katsomaan Jokereiden KHL peliä! Oli tosi mukavaa, eiköhän sinne pidä lähteä joskus toistekin. Perjantaina menin taas koulun jälkeen tallille. Satuloin Potin ja lähdin matkaan. Potilla oli tälläkin kertaa energiaa aika reilusti ja annoinkin sen ravata pari kertaa pienen hetken, kun se meni niin nätisti. Nyt jopa satula pysyi suorassa. Talliin Potti jäikin sitten syömään heiniä. Janika on nyt meillä ja huomenna menemmekin katsomaan Latea, ja hoidan myös Pottia päivällä.
Tästäki on jo kolme vuotta❤️

2 kommenttia:

  1. ootko huomannu että alotat postaukset aina sanalla 'huhu' :D ei millään pahalla, sun blogi ja postaukset on kivoja :)

    VastaaPoista
  2. Nyt kun huomautit niin oikeassahan sä olet:'D pitääkin jatkossa kiinnittää tuohon huomiota. Kiitos paljon:)!

    VastaaPoista