perjantai 27. maaliskuuta 2015

Maastoilua

Lauantaina menin tosiaan tallille kahden jälkeen ja kävin ratsastamassa Potilla. Potti meni oikein nätisti. Mulla meinasi tulla tallilla kiire kun illalla oli muuta menoa, mutta ehdin kuitenkin. Sunnuntaina lepäilen vain kotona, maanantaina olin kaverilla ja pelissä ja tiistaina kotona.

 Keskiviikkona suuntasin koulun jälkeen taas tallille, tarkoitukseni oli ratsastaa mutta lähdettiinkin kärreillä matkaan kun piti hakea yksi rengas matkanvarrelta. En ole ollut Potin kärryjen kyydissä kun viimeksi tammikuussa, oli valjastaessakin hetki mietittävä että mitenkäs tämä nyt menikään, mutta ihan oikein sain ne laitettua. Lenkki mentiin suurimmaksi osaksi käyntiä, mutta myös pari hölkkäpätkää reissulle mahtui. Minä sain ajaa melkein koko lenkin ja oli oikein mukavaa.

 Torstaina menin tallille neljän maissa, tälläkertaa lähdin ratsastamaan Potilla. Poika jaksaa aina yllättää, nytkin se toimi niin hyvin.Malttoi odottaa rauhallisesti liikkeelle lähtöä ja se kävelikin oikein kiltisti koko matkan. Otin myös yhden ravipätkän ja Potti meni oikein nätisti. Ruuat se sai tallissa ja minä lähdin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti