torstai 12. maaliskuuta 2015

Kuulumisia

Taas on tullut lähes viikon postaustauko, mutta lohdutuksen sanaksi voin sanoa että valmistelin viikonloppuna erikoispostausta, jonka julkaisen viimeistään seuraavana viikonloppuna! Lauantaina kävin tosiaan aamulla laittamassa Potin pihalle Janikan kanssa, josta suuntasimme suoraan tallille jossa Janikan hevonen asustaa :). Elli olikin jo tallilla, joten Janika ja Elli laittoivat ponit kuntoon ja suuntasivat kentälle jossa heitä kuvailin.
 Kotona olin joskus ennen kahta ja aloin valmistella postausta. Illalla lähdin sitten tallille putsaamaan Potin karsinaa, jonka jälkeen hain pojan sisälle. Annoin Potille vettä ja laitoin ruoat karsinaan jonne poika pääsi niitä syömään ja minä lähdin kotiin.

Late ja Janika

Seuraavaksi menin tallille maanantaina ja oli ihanan aurinkoinen ilma! Potilla olikin aika paljon energiaa, eikä asiaa helpottanut se että tiet olivat sellaisia ns. jäisiä mutta kaviot upposivat pintaan, jolloin Potti hieman "säikähteli" välillä kun jää lähti alta. Silleen ei kyllä käynyt kuin kaksi kertaa ja muuten Potti meni oikein hienosti. Otettiin tälläkertaa myös raviakin vähän, kolmesti ravattiin. Ekat kerrat ylämäkeen että Potti ei ainakaan niin kovaa pääsisi ja vika kerta tasasella, hyvin meni kaikki kerrat! Tasasella Potti hieman innostui, mutta pysähtyi kuitenkin heti kun pyysin. Tallissa poika sai ruoat ja minä lähdin kotiin. Huomenna perjantaina olen menossa taas tallille ratsastamaan Potin.
Ai että Potti on ollut pieni!
Kiinnostaisiko teitä muuten postaus jossa julkaisisin vanhoja kuvia Potista (ja Vissystä)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti