maanantai 1. kesäkuuta 2015

Puhelinkuvia

Laittelen postauksen sekaan puhelinkuvia joita on tuölut vähän!

Viime viikon lauantaina vietin tallilla viisi ja puoli tuntia, tai no tarkemmin sanottuna en ollut tallilla vaan yhdellä maastotiellä, jossa Pottia ja muita hevosia ajetaan. Sinne oli tuotu lähes kolmen kilometrin matkalle uutta hiekkaa, jonka seassa oli kiviä todella paljon ja ne piti saada pois. Olin aivan loppu sen reilun viiden tunnin jälkeen, jalat olivat niin kipeät että hyväkun eteenpäin pääsi.

maastakäsin kävelyllä kevättalvella
 Sunnuntaina vietinkin vapaata, samoin maanantaina. Tiistaina menin taas tallille ja kävin Potin kanssa maastossa joka meni hyvin. Ravattiin pariin otteeseen, niin tasaisella kuin ylämäissäkin. Maaston jälkeen lähdin syöttelemään Pottia vielä puoleksi tunniksi eräälle pellolle.
Sisälle menossa
 Torstaina ehdin tallille vasta illemmalla, noin seitsemän aikaan. Lähdin taas maastoon, nyt menin suht. rennon lenkin, mentiin kyllä myös ravia, mutta ei ne pätkät Potilta paljoa vaatinut. Loppu viikon vietinkin kotona. Lauantaina sain päätökseen peruskouluni ja nyt on alkanut odotettu kesäloma! Todistuskaan ei ollut huono, päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvo oli 9.2. Kesäkuun saan viettää lomalla, mutta heinäkuu kuluu töihin. Yritän saada ensi viikolla kuvaajan tallille, saas nähä mitä silloin keksitään ;).
Ylläoleva osa on kirjoitettu sunnuntaina (31.5)!! Siksi aikasuhteet kuulostavat hassuille.


Kesäkuun ensimmäinen päivä alkoi pommiin nukkumisella, ja en ehtinyt tallille suunniteltuun aikaan, joten sovittiin että menen vasta illemmalla. Uusi yritys olikin sitten puoli kuuden maissa. Potilla oli sen verran energiaa että päätettiin että lähden ratsastamaan sillä. Mulla oli vain kollarit jalassa kun ekana ajattelin että käyn vain syöttelemässä poikaa. Ihan hyvin pysyin kuitenkin kollareillakin selässä, Potti oli hieman virtaisa ja ehkä jopa outo, ei ole koskaan ollut ollut ratsastaessa tuollainen. Näin ollen se johtui kovasta tuulesta, mutta täytyy katsoa miltä se huomenna/torstaina tuntuu.

pakollinen korvakuva
selästäkäsin syöttelyä...
...ja maastakäsin syöttelyä!
Halus välttämättä mennä ojaan syömään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti