maanantai 15. kesäkuuta 2015

Viikkokatsaus

Taas on viikko hujahtanut vauhdilla. Sunnuntaina (7.6) täytin tosiaan vuosia ja kävin illalla tallilla ratsastamassa Potin. Sen jälkeen suuntasin kaverilleni, koska otimme maanantaiaamuna suunnaksi Helsingin horzen. Paikka oli suoraansanoen pieni pettymys, vaikka kauppa oli iso ja tavaraa oli, tuntui kuitenkin siltä että sieltä ei löytynyt oikein mitään. Mukaan siitä huolimatta tuli uudet ratsastushousut itselleni ja Potille uusi kitarauta, ötökkämyrkkyä, helosan ja pesusieni. Hintakaan ei tullut niin paljoa kun sai vähän alennusta.

 Tiistaina menin jo aamusta tallille sillä kävimme ajamassa Potin, lenkki meni oikein hyvin. Keskiviikkona menin taas "normaaliin" aikaan tallille illemmalla. Potti oli lenkillä oikein mukava otettiin pitkästä aikaa jo raviakin ja poika meni oikein nätisti. Torstaina menin tallille kahden maissa ja lähdin maastoon. Yritin lähtä toiselle tielle lenkille, mutta en päässyt sinne kun kulkureitillemme oli tehty oja josta ei päässyt yli. Tallilla hoidin pojan pois ja lähdimme pellolle missä Potti sai syödä puoli tuntia. Syöttelyn jälkeen kävimme vielä kävelemässä maastakäsin lyhyen lenkin. Tallissa puunasin taas Pottia ja lähdettiin vielä ylätarhalle missä Potti on saanut viettää aikaansa viime päivät. Tarhan aitoja kunnostettiin niin Potti oli sitten koko ajan riimunnarussa.

 Perjantaina menin tallille aika myöhään enkä edes ratsastanut, otin Potin omistajan kanssa vain sisälle ja harjailin poikaa. Lauantaina menin taas illalla tallille ja kävin Potin kanssa käyntimaastossa, tai otettiin me yksi lyhyt ravipätkä. Sunnuntaina olinkin vain kotona, mutta huomenna varmaan suuntaan jo tallille! Toivon mukaan hööksin tilaus saapuisi maanantaina, seuraavassa postauksessa näätte mitä tilasin ;).

 Postaus kirjoitettu sunnuntain ja maanantain välisenä yönä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti