torstai 25. kesäkuuta 2015

Viikon kuulumiset

Viime viikko meni nähtävästi yhdessä hujauksessa kun postauksista ei ole näkynyt jälkeäkään. Nyt pitää yrittää panostaa tähän postaamiseen, heinäkuussa alkaa kuitenkin työt niin saa nähdä miten onnistun. Tiistaina kävin kuitenkin Potin kanssa rennolla maastolenkillä. Mentiin koko lenkki käyntiä. Keskiviikkona kävin taas ratsastamassa, nyt otin mukaan raviakin ja Potti ei ole ratsastaen ravannut koskaan niin lujaa kuin mitä meni keskiviikkona, ei kyllä edelleenkään olla samoissa vauhdeissa kuin kärryllä, mutta en sitä haekkaan. Keskiviikkona tuli myös ratsastusloimi, mutta en ole saanut kuvattua sitä.

Torstaina satoi illalla sen verran että kävin ratsastamassa noin 15 minuutin käyntilenkin, ehti siinäkin jo kastua. Lenkillä näin jonkun eläimen, se meni niin nopeasti tien yli että en ehtinyt tarkkaan katsoa. Se oli vaaleanruskea, ketun kokoinen ja liikkui samalla tyylillä kuin hevonen ravaisi, takapää alempana, mutta en tiedä mikä se voisi olla ehkä supikoira(?). Lenkin jälkeen tein iltatallin.

 Torstai-iltana lähdin viettämään kaverille juhannusta. Kävimme perjantaina tallilla jossa kaverini hevonen on. Käytiin sitten ratsastamassa Janikan kanssa hevoset riimuilla. Menin ensin Pinssillä (Ellin hevonen). Pinssi oli oikein mukava, hieman oli vaikeuksia pysyä selässä ilman satulaa kun viimekerrasta on varmaan yli vuosi. Lopuksi kävin vielä Laten selässä. Lauantaina palauduin pikkuhiljaa kotiin kaverilta ja sunnuntaina lähdin laivalle josta tulin kotiin tiistaina. Oli sen verran rankka reissu että tiistaina en kyennyt tallille, mutta keskiviikkona kävin. Ratsastin Potilla käyntipainotteisen lenkin. Tänään torstaina menin tallille muuten vain, tarkoitukseni oli käydä äkkiä pyörähtämässä siellä, mutta aikaa menikin kolme tuntia. Hengailin Potin kanssa tarhassa ja vein sen sisälle ja hoidin sitä. Potti valittiin muuten kuukauden varsaksi, ylpeä hoitaja siis täällä kirjoitteli!
Late

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti