perjantai 8. marraskuuta 2013

Estetunti 8.11

Uudesta bannerista kiitokset Pinjalle!

Huhuu tää viikko on kyl mennyt ihan hukkaan! Maanantaina ja tiistaina tosiaan satoi, ja keskiviikon ja torstain jouduin olla kotona tekemässä historian tutkielmaa toisesta maailmansodasta.. Mutta perjantaina lähdin tosiaan kiviharjuun, ja menin estetunnin Lyylillää. Hain neidin sisälle kuuden jälkeen, laitoin kuntoon ja lähdin tekemään esteet. Sitten Pinja toikin Lyylin mulle maneesille.

 Alotettii tunti käynti- ja raviverkalla. Ravissa tultiinkin sitten puomeja ja vinopuomeja, molemissa suunnissa. Molemmat meni hyvin. Sitten tultiin laukassa kahta laukkapuomia. Nyt meni paremmin kuin viime viikolla, tultiin nääkin molemmissa suunnissa. Sit tultiin linjaa okseri vinopysty. Eka kerta oli ihan ok, ei laukka pyörinyt kunnolla. Tokalla kerralla okseri oli ihan ok, kunnes Lyyli päättää tehdä kunnon itsemurhahypyn reilu kaksi metriä ennen estettä, no enhän mä siinä mitään mahtanut, lensin kaulalle ja siitä maahan Lyylin etujalkoihin, onneksi se sai sumplittua jalkansa niin että en jäännyt alle!


 Kamakaze loiakast ei oo kuvaa, mut ihan järkyttävä se oli :D. Tiesin jo siin vaihees ku tajusin et lyyli ponnistaa nii kaukaanta, et täst ei selvitä ehjinnahoin xd.

 No mutta sitten tulin linjan vielä kerran, ja tällä kertaa meni hyvin, lyyli ei mitään niin jumalattomia hyppyjä ottanut. Sitten tultiin rataa, vasemmassa okseri-vinopysty linja, vasemmassa maneesin keskellä oleva pysty, sitten oikeassa kahden askeleen sarja ihan kavaletti korkeudella. Rata meni hyvin, mitä nyt laukka oli hieman tahmeaa, mutta radalla ei tullut yhtään hyppyä joka olisi hypätty liian kaukaata, hyvä Lyyli! Tultiin sitten vielä kerran okseri-vinopysty linja joka oli ihan hyvä :). Sitten loppuravit joissa Lyylillä oli taas vaihteeksi virtaa enemmän kuin laki sallii. Tallissa hoidin Lyylin pois jonka jälkeen harjasin tallin varsulit (Lilyn, Mimmin ja Sannin).


6 kommenttia:

  1. Ihana toi bannu :) kiva postaus! Haha, Lyyli pitäs lähettää pituushypyn maailman mestaruuksii :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tosiaa bannerista kiitokset pinjalle! haha kyllä :D

      Poista
  2. Haha Lyyli teki ton saman mulle torstaina mut pysyin kyydissä ;)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. ....nyyhq, jos en kakkuu jaksa tehä nii jotaa muuta hyvää ;)

      Poista