tiistai 5. marraskuuta 2013

Pikäpäivitys

Hoho onpas otsikot mennyt taas huonoon suuntaan...:/

 No kuitenkin, lauantaina ja sunnuntaina kävin Vissyllä. Lauantaina mentiin ensin kaksiksee Vissyn kanssa, mutta loppumatkasta Potti ja hevosten omsitaja liittyi seuraan, kun Potti oli kuulemma käynnyt tallilla hieman kuumana kun oli jäännyt yksin, niin hekin sitten lähtivät lenkille. Lenkin pituudeksi tuli n. tunti ja mentiin koko ajan käyntiä. Sunnuntaina lähdin sitten iltapäivällä tallille ja laitettiin nyt molemmat hevoset kuntoon, Vissylle satula ja suitset ja Potille kärryt perään ja lähtiin matkaan.

 Mentiin yhdelle pellolle ja vähän "kisailtiin" siellä, oli kyllä ihanaa pitkästä aikaa ravailla Vissyllä hieman kovempaa kuin hölkkävaihtuia! Ihan vedet valui silmistä :D. Pottikin yritti niin tosissaan pysyä Vissyn perässä, ja aika hyvin se pysykin. Vissyllä oli kyllä virtaa vaikka muille jakaa, ja pidättelemisessä oli ajoittain hankaluuksia. Maanantain ja tiistain olen ollut kotona, kun on tullut vettä koko ajan..):. Jospa huomenna pääsisi koulun jälkeen Vissylle :).

2 kommenttia:

  1. Millon meet taas pernajaa :)?
    Mitä lotalle kuuluu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis lotallahan ei ole kotona enää hevosia, enkä tiedä yhtään milloin meen sinne taas. Lotalle kuuluu ihan hyvää, huonompi ajanjakso elämässä menossa :/

      Poista