lauantai 23. marraskuuta 2013

Viikkokatsaus

Niinkuin näkee mun blogi-innostus on kadonnut jonnekkin niin kauas että sitä on vaikea enää saada käsiinsä.. En ees kunnolla musita mitä kuluneella viikolla on käynnyt, mutta katsotaanpa miten musitan..

Sunnuntaina ja maanantaina en käynnyt Vissyllä, mutta sunnuntain vietinkin kiviharjussa kun siellä oli seuramestaruus kisat:). Tiistaina tein sitten niin että suoraan koulusta kävin kotona äkkiä vaihtamassa vaatteet ja suuntasin heti tallille, näin pääsin suht. valosalla vielä ratsastamaan, menin reilun puolen tunnin käyntimaaston. Tallilla hoisin sitten pojan pois ja annoin ruoat omsitajan kanssa hepoille. Keskiviikon olin taas kotona ja tein historian tutkielmaa. Torstaina koulun jälkee jäin valkealaa pariksi tunniksi ja lähdin illalla bussilla kohti Kiviharjua, jäinkin sitten vahingossa väärällä pysäkillä pois ja kävelin pimeessä pari kilsaa, en taija mennä bussil kivarii hetkee. Mutta torstaina siis kiviharjussa oli sellainen seuran kokous, päätettii sielä mitä tehdään esi vuonna jne. Kotona olin vasta yhdeksän maissa.

Perjantaina pääsinkin sitte kiviharjuun tunnille pitkästä aikaan! Kävin ennen tallille lähtöä Vissyllä antamassa pojille ruoat. Kiviharjussa olin n. puoli kuusi. Juttelin siellä Sannalle ja muille, söin sannan kakun päältä napero karkkeja ja näin. Seitsemältä mulla alkoi tunti, menin Riialla, ei oo silläkää tullu hypättyy yli vuoteen. Esteit meil oli sillee et molemmil pitkil sivuil pystyt ja lävistäjällä okseri. Tunti alkoi normilla raviverkalla, Riia oli tosi kivan tuntunen, tultiin ravissa sitten pitkällä sivulla olevaa puomi-kavaletti-puomi juttua, Riia meni tosi hyvin ,ei tainut tiputtaa kavalettia kertaakaan. Sit käveltiin hetki. Alettiin tulla sitten laukassa sitä samaa kavalettia, ekalla kertaa mentiin ohi kun suoristin Riian tosi huonosti, sitte päästii helpsoti yli tokal kerral! Tultiin sama kavaletti vielä uudelleen ja nytkin onnistu hyvin.
Sit tultii sillee et alotettii oikeessa laukassa, tultiin toi yllä oleva pysty tosiesta suunnasta, ja sitten tultiin päädyn kautta toisella pitkällä sivulla oleva pysty. Tää meni taas ihan hyvin, kunhan muistin suoristaa Riia pullan kaulan. Sitten tultiin rataa, ensin vasemmassa lävistäjällä oleva pysty, sitten samalla tavalla noi kaksi pystyä kun ekassa tehtävässä. Tää rata meni musta hyvin, oltii samaa mieltä ponnsituspaikoista ja Riia muutenkin hyppäsi hyvin! Tultiin rata vielä toien kerran, okserille tapahtui laskuvirhe, olin hyppäämässä aikasemmin kuin Riia joka päätti ottaa vielä töpöaskeleen, no siitä yli kuitenkin, mutta pystyille sitten tuli pudotukset, no pidettii pieni tauko ja tultiin sitten vielä vika pysty uudelleen ja tuli hyvä hyppy! Ehkä tunnin paras, sitten vielä loppuravit ja poni talliin.



Pahoittelen kuvien laatua. Yritän nyt oikeest vähän enemmän panostaa tähän blogiin :)! Kun teitä ei näköjään kysymyspostaus kiinnostanut, niin aattelin että olisko mitää muuta erikosipostausta jonka haluisitte mun tekevän? Videopostausta en tosin tällä hetkellä voi teoteuttaa :/. Mut ehdotelkaa jotaa postausideoit jos tulee mielee:).

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus!!:)MUTTA Riialla viimeks hypättii sunnuntaina.:DOnko sulla musta ja Laikusta tai musta ja Riiasta kisoissa???:))))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tarkotin et mä en oo hypänny sil yli vuotee :D ja ei oo):

      Poista
  2. Linda tarkotti, ettei ite oo hypänny Riialla vuoteen :D

    VastaaPoista