perjantai 9. toukokuuta 2014

Hiljaiseloa

Hiljaisuus jatkuu..yritän selitellä tätä mahdollisimman nopeasti, mutta kaikki ajallaan.

Torstaina olin kiviharjussa vuoden ekassa maastossa, ja menin toiveeni mukaisesti Mimmillä. Mimmi on siis kohta 5-vuotias suomenhevostamma. Sitä on nyt ratsastanut kiviharjun nykyinen ratsastuksenopettaja mutta tunneilla se ei ole ollut sitten viime kesän (?). Mä olen sillä mennyt tosiaan viime kesänäkin maastossa, joten tuttu tapaus kuitenkin. Maasto oli siis tämän vuoden eka joten voitte kuvitella että vauhtia riitti välillä, varsinkin laukoissa! Välillä Mimmi jopa vei minua, mutta onneksi se ei pukittele niin ongelmia ei oikeastaan ollut, kun se kuitenkin pysähtyi aina kun muutkin eikä menty ohi :D.
kattokaa kui söpön siilin huomasin yks päivä ku tulin kotii♥
 Perjantaina luulin taas kerran että minulla olisi koulutunti, mutta yllätysyllätys ei ollutkaan vaan estetunti :D. No ensi viikolla on nyt koulutunti varmasti! Menin tunnin Masalla, aloitettiin tunti suht. nopealla käynti-ja raviverkalla ja laukkaa otettiin pieni pätkä ja sitten alettiin jo hypätä. Tultiin pientä innarisarjaa jossa oli viisi estettä. Koerkeus oli tosi matala ja idea olikin vain että se sujuu. Hieman oli Masan kanssa ongelmia ponnistuspaikkojen kanssa, jolloin loputkin esteet meni miten meni sitten :D.  Välillä toki onnistuttiin. Vähitellen esteitä nostettiin vähän, mutta aika matalina ne pysyivät koko ajan, joka oli kyllä ihan hyvä!

Tehtiin sitten innarilla silleenkin että ensin tultiin niin että yksi käsi irti ohjista, ja lopulta niin että molemmat kädet irti ohjista. Vaihettiin suuntaa ja tultiin siitä suunasta kaksi kertaa (minä kolme). Ekalla kerralla ilman jalustimia ohjat kädessä, toisella kerralla ilman jalustimia yhdellä kädellä ja mä tulin vielä kolmannen kerran ohjat käsissä kun edellinen kerta meni hiemna mielenkiintoisesti :D. Pitäisi mennä kyllä useammin ilman jalustimia, tekisi hyvää!


Tultiin sitten lävistäjällä oleva pysty, jossa oli portti, lisättiin siihen sitten vielä toisella lävistäjällä oleva pysty. Tultiin nää kaks estettä varmaan kolme kertaa, Masa hyppäsi ihan hyvin, vaikkakin yritti ennen ekaa estettä painaa päätä alas, niin toinen este meni aina hyvin! Harmillisesti maneesi oli pimeähkö ja kuvat ei oikein onnistunnut, mutta jotain kuitenkin tuli :)! Este oli ehkä 60-70 cm. Masa oli kyllä aika mukava hypätä, kun vähän löysi oikeita nappuloita! Loppuraviessa se olikin oikein hyvä:).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti