lauantai 31. toukokuuta 2014

Kesälomaaaa!

Tähän blogailuun olisi saatava nyt jokin roti, tää on niin retuperällä. Mullahan alkoi tosiaan tänään kuitenkin kesäloma, joka tarkoittaa enemmän talleilua! Vähän alkaa jännittää kohta oleva mopokortin teoriakoe, että pääseekö sitä läpi vai ei. Kesätyötkin alkavat tässä parin viikon päästä, ja sen jälkeen onkin sitten ripari. Saas nähdä kuinka nopeasti tää kesä lipuu käsistä ):. No toivon mukaa ehdin nauttia kesästä! Nyt kuitenkiin eiliseen tuntiin.

 Menin estetunnin Lyylillä, tosi mukavaa kun oon saannut sillä mennä nyt useasti peräkkäin. Aloitettiin  tunti suht. nopealla alkuverkalla jossa Lyyli oli ihan hyvä. Sitten alettiin jo hyppäämään suhteutettua linjaa joka oli 17 metriä. Mun ja Lyylin piti saada siihen neljä askelta, jouduttiinkin mennä se pariinkin otteeseen, kun koko ajan tuli viisi. No vikalla kerralla sain sen neljällä. Tän jälkeen alettiin tulla sarjaa joka oli ristikko-innari-ristikko-yksi askel-pysty-innari-pysty. Ekalla kerralla meillä tuli ekaan väliin askel, toiseen yksi ja vika väli mentiin innarina. Välejä hieman muutettiin, mutta ei saatu kuitenkaan mentyä sitä niinkuin piti. Aina tuli innariväliin yksi askel ja toka sitten innarina, en saanut oikeen laukkaa pyörimään kunnolla.
suhteutetun vika
sarjan eka
Sitten tultiikin oikeassa kierroksessa pitkällä sivulla olevaa pystyä, jossa oli toisella laidalla puomit erillään, ja toisessa laidassa ne oli kiinni tiukasti, joka toi esteeseen vähän erikoisuutta. No tämän huomasi siitä kun ekalla kerralla lähestyttiin, enkä ratsastanut kunnolla niin Lyyli meni ohi, toisella kerralla helposti yli kun itsekkin keskityin. Sitten tultiin kaksi kertaa sama rata eli vasemassa sarja, siitä oikeassa kierroksessa suhteutetulle ja taas vasemmassa kierroksessa pysty. Eka rata oli aika järkyttävä, tempo puuttui ja tiet oli mutkittelevat. Toinen kerta oli parempi, mutta ei hyvä. Huomasi kyllä oman ratsastuksen mokat.. Sitten loppuravit joissa Lyyli oli tuttuun tapaansa reipas. Tallissa hoidin Lyylin pois ja vein sen laitumille.

 Harmittaa kyllä vähän kun tunti kärsi omasta väsymyksestäni, edellisenä yönä kun olin nukkunut sen neljä tuntia, ei oikein ratsastus rullannut suunitellulla tavalla..No toivon mukaan kesäloma korjaa univelatkin pois!






Kuvista kiitokset Sannalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti