perjantai 16. toukokuuta 2014

Koulutunti 16.5

Huhu tälläkertaa pääsin vihdoin koulutunnille! Tästä eteenpäin mulla onkin sitten vain estetunteja - ellen vaihda niitä joskus koulutunteihin, sillä vakiona mulla on nyt estetunti. Mutta nyt tämän päivän tuntiin, menin siis suomenhevostamma Lyylillä. Aloitettiin tunti tekemällä käynnissä kulmiin voltit, voltit onnistui ihan hyvin, mitä nyt Lyyli jäi välillä hieman hitaaksi. Kun käyntivoltit onnistuivat otettiin volttien välille ravia ja voltit kuitenkin edelleen käynnissä. Lopulta mentiin koko ajan ravia, voltitkin. Lyyli liikkui ravissa ihan kivasti, vaihdettiin sitten suuntaa ja tehtiin sama juttu toisessa kierroksessa. Ensin siis pelkkää käyntiä ja voltit, sitten välit ravissa ja lopulta mentiin kokonaan ravia.

Ravailtiin sittten hetki ihan vaan suoraa uraa, jonka jälkeen jakaannuttiin pääty-ympyröille jossa laukattiin vaan putkeen ympyrällä. Lyyli laukkasi ihan hyvin, vaikka välillä tiputtikin raville. Kuitenkin saatiin aina monta peräkkäistä ympyrää laukassa. Toisessa suunnassa Lyyli olikin aavistuksen parempi, laukattiin silloinkin vain ympyrällä. Laukka pyöri suht. hyvin koko ajan, vaikka välillä Lyyli siirtyikin raviin/käyntiin. Loppuraveissa Lyyli olikin sitten oikein reipas ja letkeä! Lopuksi käveltiin vielä oikein pitkät loppukäynnit.

Kuvia on vain alkutunnista, © Veera.

Varmasti herättää paljon ihmetystä kun kerron nykyään vain kiviharju jutuista, mutta kaikki selvenee ajallaan ja pyrin avaamaan asioiden laitaa niin pian kuin mahdollista. Nyt on kuitenkin mennyt asiat elämässä uusiin uomiin, enkä pysty kaikesta vielä blogiin kirjoittelemaan, joten saatte luke nyt vain kiviharju postauksia, toivon mukaan asioihin tulee pian muutos :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti