lauantai 3. toukokuuta 2014

Estetunti 2.5

Jätän nyt kertomatta menneen viikon tapahtumat koska en vaan jaksa, selitystä tälle tulossa ehkä joku päivä... Kerron vaan perjantain estetunnista.

 Menin kiviharjuun siis viideltä, kun luulin että mulla oli koulutunti, mua ei oltu kuitenkaan merkattu millekkään tunnille joten päätin mennä estetunnille kun siinä oli vain kolme ratsastajaa. Sain päättää kellä menen ja arvuuttelin Jallun, Lyylin ja Patun välillä, mutta valitsin lopuksi Lyylin. Mentiin taas ulkokentällä, jossa oli valmiina samat esteet kuin viikko sitten. Tehtiin nopeat ravi- ja laukkaverkat, alettiin sitten hypätä verkkahypyiksi ristikkoa joka tultiin kaksi kertaa, kummatkin hypyt oli aika lyylimäisiä :D. Lyyli ei ollut hypännyt pitkään aikaan, eikä se ollut ollut ulkokentällä vielä tänä vuonna, joten virtaa riitti ja parit pukit ja laukkaspurtit tulivat välillä.



 Sitten alettiin tulla pysty-pysty kaarevalla linjalla, se meni ihan hyvin! Sitten tultiin sama alku, mutta sen jälkeen vielä pysty-pysty suhteutettu linja. Esteen nousivat vähitellen. Tultiin äkkiä okseri kerran yksittäisenä ja sitten otettiin kaikki esteet rataan. Ensin okseri, sitten lävistäjällä pysty josta pysty-pysty linjalle. Korkein este oli varmaan joku 70-80 cm. Ekat esteet meni ihan hyvin, linjan eka hieman huonosti, mutta tokalle sain korjattua, kuitenkin yllätysyllätys en ollut esteen jälkeen tarpeeksi nopeasti pystyssä, Lyyli pukitti niin mähän tupsahin siitä kaulalle ja siitä jatkoin matkaani maahan. Tultiin sitten lopuksi vielä uudelleen linja toisesta suunnasta, suoritus oli hieman laiska, mutta yli mentiin kuitenkin! Olin Lyyliin tosi tyytyväinen! Tunnin aikana ei tullut yhtään keiltoa, ja vissiin vain yksi pudotus, jos sitäkään! Sitten loppuravit, jonka jälkeen päästiin vesiesteelle kävelemään.







Kuvia tuli nyt aika paljon, mutta en osannut valita parhaita niin tuli aika paljon :D.

2 kommenttia:

  1. Pitäisikö otsikko olla 'estetunti' eikä 'estetuni'? :D Ja muutenkin ehkä välillä häiritsee kun sun tekstissä aika paljon kirjoitusvirheitä :/
    No mutta ei mua haittaa ainakaan jos on paljon kuvia, mun mielestä Se on aina parempi kuin vaikka vaan 1 kuva. :) Ja hyvin näytit pääsevän Lyylin hyppyihin mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh joo anteeksi! Tosiaan uskon itsekkin että varmasti mulla on kirjoituksessa paljon virheitä, oon aina lukenut postauksen läpi ennen julkaisua, mutta en huomaa omia virheitä niin hyvin. Koitan tosiaan parantaa siinä! Ja joo jonkun verran on tullut Lyylillä hypittyä niin yleensä hyppyihin pääsee mukaan :)!

      Poista