maanantai 13. lokakuuta 2014

Näyttelypäivä

Huhu taas pari päivää takana! Lauantaina kävin aamupäivästä tallilla tekemässä Potin kanssa vähän maastakäsin työskentelyä, jonka jälkeen laitoin herran tarhaa. Illalla n. viiden maissa Potin omistaja soitti ehtisinkö lähtä ajamaan Potilla, kun hän ei ollut varma ehtiikö mihin aikaan kotiin, lähdin sitten tallille valjastamaan poikaa, mutta omistaja ehtikin tulla joten lähettiin sitten lenkille. Potti meni ihan hyvin, parit ravipätkät otettiin.


Sunnuntaina olinkin tallilla jo puoli kymmenen. Siistin Potin harjan ja leikkasin häntääkin vähän ja muutenkin harjailin sen. Pakattiin sitten kamat autoon ja heppa koppiin ja suunnattiin kohti Kouvolaa, tamma- ja varsanäyttelyihin. Potti pääsikin Kouvolassa karsinaan jossa se odotteli n. tunnin, siinä välissä oli mittaus ja pojan säkä- ja lautaskorkeus oli molemmat 153 cm. Yhden jälkeen Potti lähti radalle kun sen liikkeet esitettiin ajaen, se meni onneksi nopeasti ja sen jälkeen poika sai olla pari tuntia karsinassa syöden heinää.

Kolmen maissa laitettiin pojalle suitset taas päähän ja se vietiin kehään vielä arvosteltavaksi. Nätisti se malttoi siellä seisoa ja oli muutenkin koko päivän oikein kiltisti. Arvostelun jälkeen jäätiin kuuntelemaan pihalle arvostelu, Potti sai kavioista ja käynnistä seiskan, tyypistä ja jaloista kasin ja rungosta ja ravista ysin, poika saikin II+ palkinnon, ensimmäinen hevonen joka näissä sai kyseisen palkinnon. Vietiin Potti sitten hetkeksi karsinaan. Potin luokassa eräs toinenkin hevonen sai II+ palkinnon, mutta Potti valittiin kuitenkin luokkansa parhaaksi, jonka lisäksi poika oli näyttelyn paras varsa :'). Potti vietiin sitten vielä kehään jossa se sai toisen ruusukkeen, riimut ja loimen. Potin saldona näyttelyistä on siis tällähetkellä I ja II+ palkinto, ja molemmissa näyttelyissä se on ollut paras varsa, ylpeä hoitaja siis ilmottautuu!


Postauksen kuvat olen kuvannut minä :). Seuraavaksi menen tallille toivonmukaa keskiviikkona, ja perjantaina onkin kiviharjussa tunnit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti