keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Paluu blogin ääreen!

Nyt tosiaan päätin jatkaa kirjoittelua, en tosin tiedä miten onnistun tässä, koska sillä varmasti ymmärrätte käyn peruskoulun viimeistä vuotta, ja minun on pakko ylläpitää kouluarvosanani, ja viimeisellä luokalla se on hankalaa, jos en keskity kouluunkin. Lisäksi minulla on harrastus, joka muuttaa tosin tämän kuun aikana muotoaan. Jospa kertoisin mitä harrastukselleni kuuluu? Kommentoikaa myös haluatteko lukea lyhyet selostukset joka tunnista mitä mulla tässä välissä on ollut, olen kirjoittanut nimittäin joka tunnista vähän tänne muistiin, kertokaa jos haluatte lukea ne!

Elikkä siis palataampa harrastukseeni, ratsastus. Suurin syy blogin lopettamiselle oli mielenkiinnon puutos, joka johtui suureksi osaksi siitä mitä hevosrintamalla kävi. En voinut silloin selittää sitä nettiin, mutta nyt kun asia on selvinyt voin kertoa pääpiirreittäin mitä kävi. Toukokuun ensimmäisenä päivänä Vissy joutui tosiaan klinikalle, joka koitui enkelin viimeiseksi matkaksi, toinen päivä touokuuta poika pääsi lepoon ikivihreille niityille ♥. Sen jälkeen en hetkeen pystynyt käydä edes Pottia katsomassa, kunnes toukokuun lopulla otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin katsomaan poikaa, siellä tarhassa se odotti ja hirnahti heti kun näki minut. Toukokuu ja kesäkuu meni Potilla oikeastaan täysin lomaillessa, yritin käydä kerran pari viikossa Pottia katsomassa, kävin syöttämässä sitä pellolla aina puolesta tunnista tuntiin ja nautin vain siitä että sain olla Potin kanssa.

Käytettiin Pottia pariinkin otteeseen kesän aikana klinikalla, Potti kun oli saanut Vissyn kautta saman taudin, lievempänä onneksi. Heinäkuussa saatiin alkaa ajmaan jo Potilla hiukan, samaa jatkui elokuun ajan, ajeltiin vähän ja Potti oli toipunut hyvin. Syyskuun alussa Potti sai vihdoin terveen paperit. Pottia onkin nyt alettu jo treenata kunnolla, kerran se on päässyt jo käymään radalla, kuski kehui Pottia paljon ja sanoit että se on juoksija, aurinko alkaa siis paistaa tännekkin vihdoin! Huomenna Potti viedään taas radalle, itse en pääse tälläkään kertaan mukaan sillä olen koulussa. Olen tehnyt Potin kanssa paljon maastakäsin juttuja, ja se kunnioittaa taluttajaa jo todella hyvin, jatketaan harjoittelua aina kun mahdollsita. Kerran olen käynyt ajamssa poikaa ihan yksikseen, kuten menen tänä viikonloppunakin. Kaveria ollaan Potilla tosiaan etsitty koko ajan kun Potti parantui, mutta vielä sopivaa ei ole tullut eteen, mutta joku pitäisi talveksi saada.


Tuossa taisikin olla Potista kaikki mitä päällimmäisenä mieleeni tulee. Joten katsotaampa sitten Kiviharjuun. Kesän kävin siellä siis estetunneilla, mutta syksyksi siirryin koulutunneille, kun en estetunnille vakioksi enään mahtunut, siellä vaihtui kesän lopussa taas uusi opettaja, joka on kyllä mukava ja pätevä opettaja ei siinä mitään. Kiviharju ei vain tunnu enään samalta kuin ennen, sinne ei ole enään niin mukava mennä, joka ei tosiaan johdu mistään muusta kuin siitä että siellä ei ole enään niin paljon kavereita kuin ennen, kaikki entiset tallikaverit ovat siirtyneet eteenpäin (saanet oman hevosen, ylläpitohevosen, vuokrahevosen, liikutushevosen jnejne.) joten päätin että minunkin on aika siirtyä eteenpäin. Käyn kymppikorttini siis tämän kuun aikana loppuun tällä ja ensi viikolla ratsastan kaksi tuntia peräkkäin, aivan kuten olen tehnyt jo kahdella edellisellä viikolla. Syyslomalla käyn siellä sitten vikan tunnin ja sitten lopetan.

 Toki käyn siellä aina joskus, ainakin lomilla, mutta en muutoin enää. Tulee kyllä ikävä Kiviharjua, sieltähän ne monet hevosmuistot mulla on, kultaaikana muistelen vuotta 2012 ja 2013, ne olivat vaan minusta parasta aikaa siellä, ikävä kyllä niitä aikoja tulee ♥. Mutta niinhän se on että mikään ei kestä ikuisesti, ei edes vaikka toisaalta toivoisi. Suurimmaksi osaksi olen kuitenkin helpottunut että saan aikaa enemmän, haluan keskittyä täysillä kouluun, Pottiin ja kavereihin ja siihen ei kiviharju ikävä kyllä enään mahdu. Oon kuitenkin kiitollinen kaikista vuosista mitkä olen Kiviharjussa ollut!

Tässä taisi tulla nyt kaikki tärkein mitä teidän on hyvä tietää blogin jatkon suhteen. Yritän tosiaan päivitellä mitä tapahtuu ja näin, mutta jos odottelet kiviharju aiheisia postauksia, niitä ei marraskuun alusta lähtien ole kylläkään tulossa. Mutta kommentoikaa toki haluatteko kuulla selostuksia kesän ja alkusyksyn tunneista :)! Loppuun vielä muutamia kuvia Vissystä, jotka otin silloin kun näin oman enekelini vikan kerran ♥



4 kommenttia:

  1. Lepää rauhassa Vissy :'( ♥ Mut kiva ku postasit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥, mustaki oli mukavaa palata blogin äärelle :)

      Poista
  2. Oon niin samaa meiltä sun kans, kiviharju vaan ei tunnu enää yhtään samalta ku vaikka 2012 ja 2013. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, no mutta ajat muuttaa, eikä sille mitää voi :/

      Poista