perjantai 24. tammikuuta 2014

Ilman satulaa

Taas on yksi tunti kiviharjussa takanapäin. Tunnit pitikin Jenna, jonka tunnilla en ole ennen ollut, mutta oli kyllä kiva tunti. Menin tosiaan Zsa Zsalla ja menin ilman satulaa, mukavaa vaihtelua oli kyllä! Mutta kuvia katsellessa teki mieli tosiaan hävetä silmät päästä, kädet seikkailee ties missä ja olen lähes joka kuvassa vino johonkin suuntaan. No toivon mukaa istunta alkaa paranemaan kun on säännöllisesti koulutunneilla!

 Tunnin alussa Zsa Zsa oli heti mukavan virkeä, alussa tehtiin joka kirjaimeen pysähdykset ja muuten käveltiin, sitten aloimme tehdä niin että pysähdyksestä raviin ja ravista pysähdys joka kirjaimeen, lisäsimme pysähdykseen pian myös peruutuksen. Sitten alettiin tehdä niin että lyhyillä sivuille ravia piti koota vähän, ja pitkillä vastaavasti mennä lisättyä ravia, oli aika tuskaa istua! Sitten käveltiin hetki, jonka jälkeen alettiin laukkailla tehden päätyihin ympyröitä, ZZ nosti laukat ihan kivasti, mutta kuitenkin ylläpitämisessä oli hieman ongelmia, kerran kun tyttö pukitti niin johan alkoi laukka pyöriä ja tuli käynnsitä aika napakkoja nostoja.

 Sitten käveltiin taas hetki, jonka jälkeen alettiin ravailla ja tehtiin voltteja joka kulmaan, tääkin meni ihan kivasti ja ZZ alkoi toimia oikein hyvin. Pian alettiin tehdä niin että mentiin pitkät sivut vastataivutuksessa ja päätyihin voltit. ZZ taipui oikein kivasti! Sitten vaihdettiin taas tehtävä sellaiseksi että puoli pitkää sivua vastataivutusta, toinen puolikas lisättyä ravia, kulmaan kokoaminen, lyhyen sivun keskeltä laukannosto ja sitten laukassa voltti. Mä ja ZZ ei tosin tehty yhtäkään laukkavolttia mutta mitä pienistä. Tehtiin samaa toisessa suunnassa, mutta jätettiin laukat pois. Sitten vielä loppuravit joissa tein paljon voltteja ja ympyröitä ja ZZ oli tosi kiva! Liikkui omalla moottorilla ja taipui kivasti :). Tunnin lopuksi pelleilin selässä vielä vähän.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti