lauantai 18. tammikuuta 2014

Päivittelyä

Huhu taas on unohtunut kirjoitella tänne, mutta eipä tässä ole mitään kummempia tapahtunutkaan. Mutta nyt oikeesti kaikki jotka keksii jotain niin vosi ehdotella jotaa erikoispostauksia? Voisin tehdä niitä sitten:). Mutta tosiaan arkipäivinä olin vain kotona, tosin keskiviikkona kävin Lahdessa. Mä en vaa oo jaksannu tehä koulupäivien jälkeen mitää, makaan vaa sängys.

 Mutta perjantaina lähdin tosiaankin Kiviharjuun pitkästä aikaa! En nyt tiedä oliko kovinkaan järkevää lähteä, kun olin saanut keskiviikkona ja perjantaina koulussa rokotukset, mutta lähdin nyt kuitenkin. Menin Riialla ja olisin halunut vaihtaa, sen verran huolissani olin kädestäni kuitenkin, mutta kun se ei onnsitunut, niin menin sitten Riialla. Alotettiin ravailemalla ensin uralla tehden ympyröitä, olin todella tarkkana koko ajan ettei Riia pääsisi pelleilemään. Alettiin pian tulla pitkällä sivulla olevia puomikasoja (niitä oli kaksi). Riia oli ihan mukava, vähän laiska. Sitten vaihdettiin suuntaa ja tultiin C-päädyssä ympyrällä olevia puomeja. Pidettiin tässä välissä välikäynnit.
oli muuten ekaa kertaa tänä talvena talviratsastushousut :D
Sitten alettiin tulla noita ylläolevia puomeja laukassa vasemmassa kierroksessa. Riia oli ihan kiva tässä, vaikka olikin hiukan laiska. Pian nostettiin esteet pystyiksi (väliin tuli yksi askel). Riia meni tämänkin ihan kivasti, nyt se alkoi hieman syttyä. Pian vaihdettiin suuntaa oikeeseen ja alettiin tulla laukassa pääty-ympyrällä olevia esteitä, ne oli innariväleillä ja hieman epäilytti miten onnsitutaan, no tosiaan toistettiin sitä aika kauan eikä meinannut onnsitaa millään! Sitten napautin kerran Riia lautasille raipalla, sieltä tuli pukki ja johan onnsitui esteet sitten! Tossa vaiheessa käsi oli jo aika kipeä, mutta mitä pienistä. 

Sitten tultiin niin että vasemmassa kierroksessa ympyrällä olevat kolme estettä ja sitten sarja. Tultiin ympyrällä olevat esteet kahdesti kun ei ekalla kerralla onnsitunut, toinen kerta onnsitui pukkien saattelemana, sarja meni musta tosi hyvin ja siihen oli hyvä lopettaa! Sitten vielä loppuravit joissa Riia oli oikein mukava.

Kuvsita kiitokset Katrille :)

 Tänää lauantaina käsi ei onneksi ollut oikeastaan yhtään kiepä! Hieman oli lihakset jumissa, mutta ei mitään pahempaa :). Lähdin vähän ennen yhtä Vissylle. Ensin juotiin kahvit talolla, sitten lähdettiin talliin ja Vissyllä oli hieronta. Kyllä näytti poika nauttivan hieronnasta! Lihaksiahan siltä oli kadonnut ja oli jumissa, mutta parempaan päin mennään koko ajan. Jospa sitä Vissynkin kanssa pääsisi radoille keväällä. Hieronnan jälkeen kävin omsitajan pyynnöstä maastakäsin taluttelemassa Vissyä vähän, menin lyhyen lenkin ajatellen kuitenkin että Vissy oli hierottu juuri. Kun toin Vissyn talliin niin omistaja lähti taluttamaan Pottia, sillä olikin virtaa! Lähdin pian niiden perään ottamaan kuvia. Laitettiin Potti tarhaan vielä kun sillä oli niin paljon virtaa.

Ainiin muuten tasan vuosi sitten kärvistelin Jyväskylässä killerin radalla kun olin ekaa kertaa mukana Vissyn raveissa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti