perjantai 31. tammikuuta 2014

Kuulumiset ja puhelimen tyhjennys osa 2

Taas onkin viikko vierähtänyt ilman postauksia. No mutta nyt pikainen viikkokatsaus ennen kuvia. Lauantai meni veljelläni Lahdessa, kävin kaupoilla ja sitten katsoin veljen pelin. Sunnuntaina kävin ratsastamassa Vissyn ja Potille vaihettiin kengät. Vissy oli oikein mukava. Maanantai ja tiistai meni kotona, keskiviikkona olin valkealassa riparijutussa. Torstaina lähdin koulun jälkeen tallille ja laitettiin molemmat hepat liikkeelle, minä ratsastin Vissyllä ja omsitaja ajoi Potilla. Lenkki meni tosi hyvin ja Vissy oli älypirtee, käveli tosi reippaasti. Tämän viikon huipensi vielä tän päivän peli! En mennyt siis tallille, vaan Janikalle koulsuta ja sitten illalla katsomaan Kookoon peliä Hokkia vastaan, jonka Kookoo voittikin 3-0! Mutta nyt puhelimien kuviin:). Kuvia on joulukuun puolesta välistä (?) tähän päivään, katsoo nyt millaisen avstaanoton tämä saa, että teenkö näitä lisääkin vielä ?


1. kivenkova kyläsarja! 2. tän päivän kookoo-hokki peli






1. mäkis emmankaaaa 2.joulutorttu mun tyylii XD 3.mustikoit ja kokeisii lukuu 4&5 jäätelöö, sit on tullu mätettyy tamikuus tosi pajlon ku en oo syönny karkkii tai sipsii XD














1. Ekaa kertaa Vissyn seläs ties kui pitkää aikaa♥ 2. Viiru Makan seläs :D 3. Potin kaa yksin liikentees ku omsitaja oli hakees kuusta metäst :D 4&5 Vissy ja Potti, ei kovin jouluinen maisema :D 6&7 erillaisilla kokoonpanoilla matkassa 8&9. Ihana talvipäivä Vissyn kaa♥ 10&11 ei tullu lenkil kylmä! 12. Taas lenkillää



























1. Joulukuusii ja talvivarpaat 2. Nuorten Suomi-Ruotsi MM-finaali, Suomi meni voitolla yöhön ! 3&4 joululomal tuli katteltuu vähä leffoi ja supernaturalii 5-8 kirjoi on tullu luettuu! 9. koulussaa 10. pikkase oli kylmä! 11. kookoon pelis 12. pelii menos kattoo 13. hiukka oli muute kylmä ja päätin mittaa ruumiinlämmön ja se näytti tota..

Joo kuvat oli "lievästi" erillaises järjestykses ku tää teksti on luonnoksis, mut julkaistaessa ne menee noin..No ei voi mitää :/ Mut mielipiteit et haluutteko tälläsii lisää?

5 kommenttia: