keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Maastoilua ja uusi vuosi!

Nyt palataan hieman joulukuun puolelle kun päivittelen vähän asioita mistä en ole kirjoittanut vielä! Muistakaahan lukea eilen julkasemani postaus vuodesta 2013!

 Mutta siis joulukuun 28. päivänä lähdin tallille ja kuulin siellä että pääsen Vissyn selkään! Viimeksi olen siis n. kuukausi sitten ollut herran selässä, oli muuten huikeet fiilikset ♥. Vissykin meni tosi nätisti! Ei olisi uskonut että Vissyllä on ollut kuukauden tauko ratsastuksesta, se on vielä pisin aika minkä olen ollut ratsastamatta Vissyllä. Lauantai-ilta, sunnuntai ja maanantai menikin siihen kun katsoin leffoja ja TV-sarjoja netflixistä. Tiistaina lähdin aamusta taas tallille, mukavaa kun on nyt ihan sulaa ja kaikki jää on pois hiekkateiltäkin nii pääsen pyörällä tallille! Toivon mukaa tämä keli jatkuu nyt jonknu aikaa että pohjat on hyvät ja pääsen pyöräilemään. Menin taas Vissyllä maastoon, lähes tunnin lenkin ja poju oli taas tosi kiva! Yhdessä vaiheessa piti tulla selästä alas ja Vissy malttoi pysyä paikallaan koko ajan kun olin maassa ja kun nousin selkään!

 Kun tulin tallilta ja meille tuli vieraita, sieltä tuli mukana yksi koirakin meille illaksi niin käväsin sen kanssa sitten lenkillä ennen syömistä. Ilta menikin syödessä ja ampuessa raketteja, kävin myös katsomassa rakettien ampumista paloasemalla. Koiraakin tuli siinä katsottua ja oli kyllä ihana tapaus! Paljuun en jaksanut mennä kun se oli hieman täynnä. Viimeset vieraat lähtivät neljän maissa aamuyöstä ja itse pääsin nukkumaan viideltä. Heräsinin tänään sitten kahdelta. Katsoo nyt miten saan unta ja kuinka kuollut olen huomenna kun pitää herätä kouluun..:D

Raketteja oli aika hankala kuvata, mutta täsä nyt jotain otoksia!



2 kommenttia:

  1. Ammuitte raketteja 28.12. ????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi huomasin tämän vasta nyt. Mutta en missään vaiheessa sanonnut että oltaisi tuolloin ammuttu raketteja :)?

      Poista