perjantai 3. tammikuuta 2014

Suokkiputteilua

Ei tosiaan mennyt ihan kuin elokuvissa toi eka kouluaamu :D. Kävin keskiviikko iltana tyytyväisenä nukkumaan kymmeneltä ja ajattelin "ihanaa nyt saan nukkua kauan ja aamulla ei väsytä!" No eihän se noin mennyt, heräsin heti 12 jälkeen yöllä, enkä sen jälkeen enää saanut unta vaikka mitä tein..No valvoin siis yön ja sitten vaan aamulla kouluun. Torstai olikin muuten hevosvapaa, mutta illalla kävin tekemässä Vissyllä iltatallin, otin hepat sisälle, harjasin, kaurat ja heinät nenän eteen ja lähdin kotiin :).

 Perjantaina mulla olikin estetunti kiviharjussa ja sain pitkästä aikaa Jallun! Meillä oli esteitä niin että toisella pitkällä sivulla oli viisi estettä, jokaisten esteiden väliin tuli yksi askel, ja toisella pitkällä sivulla oli kolmen askeleen sarja (pysty-okseri). Alettiin tulla ensin oikeassa kierroksessa tota viiden esteen sarjaa, tultiin se kolme kertaa ja joka kerralla nostettiin esteitä vähän, Jallun kanssa meni musta ihan hyvin! Sain hyvin hidastettua poikaa ettei välit jäänyt liian lyhkäsiksi, mutta laukka oli kuitenkin hyvää.

 Sitten tultiin kaksi kertaa vasemmassa kierroksessa sarja. Eka kerta onnsitui ihan hyvin, mutta toisella kerralla jäin okserilla hieman jälkeen, mutta en onneksi pahasti. Sitten tultiin rata, eli vasemassa viiden esteen sarja, sitten L-päädyn kautta toiselle sarjalle. Eka sarja meni musta hyvin, ja toinenkin sarja oli ihan hyvä, vaikka ajauduttiinkin vähän reunaan. Sitten vielä loppuravit jonka jälkeen korjattiin esteet pois ja siinä samalla kävelytettiin hevoset. Jallu oli kyllä tosi kiva ja sillä oli kiva mennä pitkästä aikaa!


Kuvista kiitokset Sennille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti