torstai 25. heinäkuuta 2013

Alkuviikon katsaus

Maanantaina Lottalla oli aamulla röntgen ja kirurgi kattoi sen jalkaa, joten mä päätin jäädä Lotalle nukkumaan. Joskus kahden jälkeen lähtiin Lotalta kohti Kouvolaa, josta minä jatkoin bussilla kotiin. Illalla en tehnyt sitten kummempia, pidin "twilight maratonin" ja katsoin kolme ekaa osaa (houkutus, uusikuu ja epäilys).

 Tiistaina katsoin aamulla yhden ohjelman netistä ja sitten lähdinkin Vissylle, olikin jo melkoinen ikävä kun en ollut pitkään aikaan siellä käynnyt (tai no olihan siitä "vain" viikko, mutta kutienkin). Menin ekana Potin luokse, herra käveli kutsusta mun luokse tosi nätisti ! Jätin kuitenkin Potin tarhaan ja hain Vissyn ja vein sen talliin. Lähdin sitten maastoon ja kokeilin "uutta" maastoreittiä, minulle siis uusi, Vissylle ei.

Vissy olikin tosi reipas menomatkalla ja olisi halunut ravata koko ajan joten otettiin myös jonkun verran ravia. Virtaa oli tietysti myös sen takia että sillä oli ollut maanantaina vapaa. Paluumatkalla sainkin sitte lisää sydämmentykytyksiä kun metsästä, aivan meidän vierestä läksi hirvi tuhatta ja sataa eteenpäin, metsä senkun rämisi :D. Vissy sai sitten pienen sätkyn, otti yhden laukka/ravi pyrähdyksen, mutta sain sen onneksi nopeasti kiinni. Matkaa tuli siis lähes 12 kilometriä ja aikaa siihen meni lähes puolitoista tuntia.

 Tallissa hoidin Vissyn pois ja huuhtelin sitä vähän vedellä. Sitten vein herran tarhaa ja kuvasin heppoja. Otin vielä Potin sisälle ja harjasin sen. Sitten vein senkin takaisin ulos ja tehtiin samalla parit pysähtymisharjoitukset. Tarhassa paijasin Pottia jonkun aikaan ja se oli niin söpö kun nuoli mua ja tunki päätä syliin ♥. On se vaan niin symppis !
♥ :D

nukkumatti♥
Keskiviikkona Lotta tuli meille, ja mulla oli vielä koulutunti kiviharjussa, jonka menin Ladyllä. Mentiin itseasiassa koko tunti kolmikaarista kiemurauraa. Lady oli ravissa tosi rennon tuntuinen, ja opekin kehui että Lady näytti hyvälle. Laukat tehtiin niin että C:stä käynnissä vasen laukka, eka kaari laukassa, keskellä pieni ravisiirtymä, takasin laukkaan (nyt oikeaan) ja toinen kaari laukassa, sitten vika kaari oli ravia. Lady malttoi ensimmäisessä laukannostossa tosi hyvin, siirtyminen ravii oli kiireinen ja jännitynyt, mutta sitten laukka oli taas hyvä ja rento. Vika kaari ravissakin onnistui kun lady rentoutui heti. Opekin sanoi että siirtymiset oli täsmällisiä ja nättejä :).

 Kaiken kaikkiaan oon tyytyväinen tuntiin, mitä nyt omassa istunnassa on aika paljon vikaa..Ladykin oli kivempi kuin aikoihin on ollut, toki se oli hieman laiskahko, mutta se johtunee kesästä :)!

Torstaina lähtiinkin Lotan kanssa aamulla kohti Vissy-tallia. Otin Vissyn sisälle ja harjasin sen. Sitten Vissyn omistaja tuli auttamaan valjastuksessa, jonka jälkeen minä ja Lotta lähtiinkin ajelulle. Hieman oli Vissyssä virtaa, ja ajoittain se oli hieman pois hallinnasta, mutta kuitenkin meni hyvin sitten loppulenkin. Lenkki oli n. 10 kilometriä. Tallilla vein Vissyn ulos ja otin Potin sisään, harjasin sen ja sitten kuvattiin vielä hetki sitä. Sitten lähtiinkin kotiin.
Hieman jännittää tuleva viikonloppu, kun Vissyn ja Potin omistaja lähtee muualle, hoidan minä tallia. Ruokin ja liikutan siis hevoset. Katsotaan mitä siitä tulee, onneksi Lotta on apuna (=seurana, eihän lotta voi kipsin kanssa mitää tehä :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti