sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Heippa ponit

Torstaina lähdinkin sitten Lotalle Pernajaan :)! Lotta tosiaan kaksi viikkao sitten kaatui Lyrren kanssa, jonka takia hänelle tuli viisi murtumaa jalkaan, tulin siis vähänniinkuin "auttelemaan hepsujen hoidossa", ja muutenkin :)! Olin täällä torstai-iltana ja kävimmekin vielä illalla maastossa, mä menin Lyrrellä, ja Lotta tuli Kytällä kärryjen kanssa perässä. Ponit oli kyllä niin innoissaan että ei mitään rajaa ! Laukkailtiin parit mäet ja sitten ravailtiin jonkuu verran, Lyrre oli tosi mukavan tuntuinen.

Kyttä :)
Perjantaina oli sateinen päivä, joten ratsastamaan mentiin vasta illalla, vaikka silloinkin sato. Mentiin sama lenkki kuin torstaina, tälläkin kertaa ponit oli innoissaan, vaikka ei niin innoissaan kuin torstaina. Lyrre oli välillä ihan mahoton kun läksi vaan ravailee/laukkaamaan kun Kyttä yritti ohittaa sen :--D. Pestiin perjantaina aika paljon varusteita, harjoja, suitsia ja kaikkie hevosten tavaroita.
Lauantaina lähdettiinkin vielä maastoon, tällä kertaa mä menin ilman satulaa lyrrellä. Mentiin lähes sama lenkki kuin kahtena edellisenä päivänä, lyhennettiin sitä vain vähän. Meinasin jo heti alussa tippua Lyrreltä, kun se päätti lähteä laukkaamaan samalla kun mä selasin puhelintani. Yhdessä kohtaa sitten makasin mahallaan Lyrren selässä kunnes poni sai tarpeekseen ja lähti liikkeelle ja pukitti ! Mulla ei ollu enää mitää asiaa olla selässä ja lensinkin sieltä alas :D.

 Kun pääsin vihdoin takasin Lyrren selkään, huomasin että puhelimeni oli maassa kun se oli tippuessani tippunut mun taskusta, arghh ! Onneksi Lotta sai noukittua sen mulle. Käytiin vielä lopuksi ottamassa parit kuvat merta vasten, ja yks pariskuntakin halus ottaa meistä kuvia :D!

Kyttä ja Lotta, lotan söpöö pinkkii kipsii ei näy ):

ei lisättävää.
 Sunnuntaina lähtiinkin sitten 10 jälkeen viemään kyttää takaisin kotiinsa (se oli siis ylläpidossa lotalla). Kuitenkin nyt kun Lotan jalka murtui, ei hän voinnut pitää poneja kotonaan kun ei ole liikuttajaa, niimpä Kyttä matkasi kotiinsa takaisin. Tultiin sitten takasin Lotalle ja valmisteltiin Lyrren lähtöä, sille oli löytynyt ylläpitäjä Ypäjältä. He tulivat hakemaan ponia neljän jälkeen. Jää hieman ikävä, mutta kyllä Lyrre tulee sieltä takaisin, sitten kun Lotta voi sen ottaa takaisin. Ja ypäjällä Lyrre toivon mukaan kehittyy huimasti !
heipa ponit ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti