tiistai 2. heinäkuuta 2013

Leirielämää

Päätin nyt kuitenkin tulla päivittelemään viikolla, ettei postaus leiristä olisi sitte metripostaus, ja mä vielä muistan ees jotain.

 Maanantaina menin ekan tunnin Patulla, eli ponilla jolla hyppäsin perjantaina esteitä. Tehtiin tunnille ihan perusjuttuja, pääty-ympyröitä, lävistäjiä, laukattiin samaan aikaan ja sit laukkatehtävää. Kokonaisuudessaan Patu oli tosi kiva ja itse tykkäsin siitä koulussa todella paljon.


 Iltapäivällä menin vuorostaan koulua Makalla, haflinger-ruunalla. Alkutunnista Maka oli oikein mukava, ja taipui hyvin. Laukoissa juttu vähän pissi, kun se puri kuolaimeen eikä taipunnut kunnolla. Loppuenlopuksi Suvi laittoi sille jotkuu apuohjat joiden nimestä mulla ei ole tietoa :D. Kuitenkin niiden jälkeen Maka oli oikein kiva! Mentiin pohkeenväistöä keskihalkasijalta pitkälle uralle ja siitä käynnissä laukannosto. Maka meni oikein hyvää väistöä, sitten kun tajusin että sitä pitää hidastaa vähän :D.



 Tiistaina eka tunti oli leikkitunti ja menin eestinhevos-tamma Riialla. Alussa mentiin perusjuttuja, ravattiin, laukattiin ja Riia oli otsi kiva! Kulki rentona ja kivana, laukoissa toki innostui ja ennakoi. Sitten alettiin temppuilemaan, jonka jälkeen leikittiin maa, meri ja taivas leikkiä. Riia oikee innostu kisaamaan muiden kanssa ! Sitten lopuksi oltiin vielä väriä.


 Iltapäivällä meillä oli puomi/kavaletti tunti ja menin pv-ruuna Zepellä. Aluksi mentiin kolmikaarisella ravipuomeja, jotka meni ihan kivasti. Sitten alettiin tulla laukassa pitkällä sivullä kahta puomikasaa joissa oli innari väli. Puomeille ei oikein askeleet sopineet, eka lähti liian kaukaa, jolloin toinenkii hyppy lähti. Heti kun puomit nostettiin kavaleteiksi, alkoi askeleet sopimaan ja Zepe oli tosi kiva. Sitten loppuverkat ja käytiin vielä vesiesteessä kävelemässä.

kiva ku katse kaulas xd

2 kommenttia:

  1. Ketä kaikkii siin leiril on :)

    VastaaPoista
  2. Tiia (tiia ja viki), Nea (nea ja laikku), emma (emmapsin.blogspot.com), katriina (my way to live) sit tääl on muita joiden nimeä en julkase :) suluissa on noiden blogit

    VastaaPoista