perjantai 2. elokuuta 2013

Estetunti + muuta

Laitelkaas vielä kuvaehdotuksia toivekuvapostaukseen ! Postaukseen pääset tästä, kiitos :)!

 Tosiaan tiistaina kävin ratsastamassa Vissyn. Menin ilman satulaa n. tunnin lenkin. Loppumatkasta meitä tuli kapealla metsätiellä rekka vastaan, ja jouduttiin ravaamaan vähän pois päin että rekka pääsi ohi. Ihan kiltisti Vissy onneksi oli, vähän sitä jännitti kun rekka kolisi aivan kamalasti pomppuisella hiekkatiellä. Tuli muuten huomattua että Vissyllä on aika tasanen ravi, ainakin kun menee ilman satulaa ! Pystyin menemään sillä hölkkää tosi hyvin ilman satulaa, kun löysi sen rytmin :)!

 Keskiviikkona kävin ostoksilla, mukaan tosin tarttui vain yksi t- paita. No ehkä mä löydän jotain muuta ensi viikolla, kun menen taas kaupoille. Torstaina kävin illalla ottamassa Vissyn ja Potin sisälle jonka jälkeen lähdinkin mökille ja oltiin siellä yötä. Heräsin jo kuuden maissa kun nukuin ns. olohuoneessa eikä ikkunoitten eessä ole verhoja niin koko huone oli täynnä valoa heti aamusta.....

tossa näkyy vähän sitä paitaa jonka ostin :)
 Perjantaina kun päästiin kotiin mökiltä niin lähdin puoli neljän jälkeen pyöräilemään tallille ! Aikaa meni se 1 h 15 min ja matkaa tosiaan 23 kilometriä. Tallilla sainkin juomista ja ruokaa, kun leiriläisillä oli juuri ruoka. Sitten vaan oleskelin tallilla, kunnes seitsemältä alkoi minun estetunti, jonka menin Jallulla. Kuvia ei valitettavasti ole, kun ei ollut kuvaajia paikalla..Laitan kuitenkin jotain vanhoja kuvia sekaan..

 Verkattiin alussa ihan normaalisti ravissa ja laukassa, taivutellen hevosia. Sitten alettiin tulemaan pitkällä sivulla olevaa ristikkoa pari kertaa, molemmista suunnista. Sitten muutettiin ristikko okseriksi ja tultiin sekin pari kertaa. Hypyt onnistu ihan kivasti. Mitä nyt esteen jälkeen Jallu läksi vähän kaahaamaan.
14.6.2013
  Sitten alettiin tulemaan suhteutettua linjaa. Ekalla esteelle oli aika hankala tulla, koska piti mennä syvälle kulmaan että sai suoran linjan, sehän ei aina onnistunut kun en saannut sisäpohjetta läpi. Kuitenkin vikalla kerralla linja onnistui hyvin, kun sain suoran linjan. Sitten tultiin rataa. Elikkä ensin vasemmassa suhteutettu linja(linja oli siis lävistäjällä), sitten oikeassa pitkällä sivulla oleva okseri, jonka jälkeen C-päädyssä oleva este (se oli siis lyhyellä sivulla, hieman uran sisäpuolella).

 Rata meni ihan hyvin, linjan eka oli hyvä, toiselle tuli niin lähelle että puomi tippui, okseri hyvä tosin väärä laukka sen jälkeen, mutta päästiin kuitenkin vika pysty kunnialla yli. Sitten vielä loppuravit, ja -käynneillä korjattiin esteet pois. Kaiken kaikkiaan tunti oli tosi kiva, mitä nyt esteiden jälkeen Jallu laitto pään alas ja painatti menemään :).
26.4.2013
Onneksi sain illalla autokyydin pois tallilta, en olisi enään millään jaksanut pyöräillä :D ! On muten varmaan kuitenkin parempi että laittaa vanhoja kuvia sekaan, kuin se että kirjoittaa postauksen ilman kuvia ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti