lauantai 17. elokuuta 2013

Estetunti + Visyilyä

Torstaina(kin) satoi joten jätin menemättä tallille. Perjantaina lähdin rankan koulupäivän jälkeen Vissylle. Kävin senkaa noin 40 minuutin käyntipainotteisen lenkin. Lenkkiin mahtui myös pari ravipätkääkin.

 Sitten kun olin päässyt kotiin niin lähdin lähes heti Kiviharjuun. Olin estetunnilla ja menin tunnin Patulla. Mentiin Kiviharjun uudella estekentällä, pohja oli vielä aika raskas, mutta Patu oli kuitenkin verkassa mukavan reipas. Ravailtiin molempiin suuntaan ja tein paljon ympyröitä, sitten otettiin molempiin suuntiin laukkaa, en laukannut pitkää pätkää kertaakaan ettei se syönnyt ponista virtaa.

Sitten alettiin hyppäämään, tultiin ekana vasemmassa keirroksessa kolme kertaa yksi ristikko. Eka hyppy onnsitu ihan kivasti, tosin Patu vähän liiotteli. Toka hyppy oli ihan jees, ite makasin liikaa kaulal, en noussu heti pystyy, patu pukitti jonka seuraukseen mie lensin alas ku olin hetken kaulal roikkunnu. Millonikohan oppisin et ei kannata maata siel kaulal ? Kolmas hyppy olikin sitte hyvä. Sit tultii kaareval suhteutetul linjal pysty-pysty esteet. Tultii ekal kertaa ekalle esteelle pohjaa, välis tippu ravii ja sit ravissa yli toinen. Toisel kertaa linja onnsitu paljon paremin.



Sitten alettiin tulla pysty-okseri linjaa. Oltii tosi alitemmossa, Patukin alkoi väsyä jo pohjan takia. Eka este oli ihan hyvä, mut tokalle tultii ihan pohjaa. Toisel kertaa takajalat otti okserin alas koska oltii taas alitemmossa. Tultii sit se pari kertaa viel uudellee saman tien, kerran patu kielsi ekalle pystylle, mutta lopulta onnsitu kummatkin esteet hyvin yli. Sitten tultiin rataa. Oikeassa kierroksessa pysty, sitten okseri, sen jälkeen oikeassa sen suhteutetun linajn kakkonen (ei siis ykköstä), suunnanmuutos sen suhteutetun linajn eka osa ja sitten vielä pysty.

Ykkönen oli hyvä, samoin okseri. Kolmonenkin oli ihan hyvä, laukka ei vaihtunut joten se piti vaihtaa vielä. Nelonen oli hyvä ja sitten pystylle tultii tosi reunaa, mutta yli kuitenkii. Sitten loppuverkkailtiin ja Patu oli tosi kiva :). Kaiken kaikkiaa oon tosi tyytyväin tuntii, tavoite oli et ei yhtää kieltoo, mut yks sieltä tuli. Meni kuitenkin paljon paremmin kuin viime kerroilla.
jee este :D

 Lauantaina lähdinkin sitten aamulla tallille. Annettiin Vissylle höyryhengitystä, kun sillä on nyt tullu räkää vähän sieraimista ja näin. Valjastettii se sitte ja lähtii lenkille. Mä sain ajaa sitä alkumatkan, mut annoin sit ohjakset Vissyn omistajalle. Lenkki meni tosi kivasti, Vissy oli tosi hyvän tuntunen, eikä puhaltannu nii paljoo ku ei ollu nenäs räkää. Annettii sille kuitenkii viel lenkin jälkee höyryhengitystä.

 Laitettii sit hepat ulos ja kuvailin Pottii aika kauan ja sen jälkee lähtii kahville talolle. Ku olin lähös kotii ja kävelin heppojen tarhan luota nii huomasin et Potti oli kaatannu sen tarhas olevan aika ison koivun :--D. Hieman kyllä nauratti ku Potti oli kaatuneen koivun vieres, ojassa syömäs koivun lehtii, höpsö poni !

tässä toi kuivu oli viel psytyssä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti