torstai 22. elokuuta 2013

Koulutunti 21.8

Sunnuntain vietin Kiviharjussa koulukisoja kuvaillen, maanantai ja tiistai menivät taas koulun merkeissä.

  Keskiviikkona lähdinkin koulun jälkeen heti Vissylle, ja kävin sillä ratsastamassa reilu puoli tuntia. Se oli nyt siis maanantaina ollut klinikalla, kun sillä on tullut vähän räkää sieraimista. Nyt se sai sitten lääkkeet ja pari viikkoa rauhallsita menoa, niin mä käyn ratsastamassa sitä aina kun kykenen :)! Kun olin Vissyn saannut hoidettau lenkiltä pois lähdin kotiin, söin, vaihdoin vaatteet ja suuntasin kohti Kiviharjua.

 Mulla oli siis koulutunti kuudelta ja menin toista kertaa ikinä Likulla. Alotettiin tunti raviverkalla, kevenneltiin ja tein parit ympyrät, nopeasti alettiin tehdä kolmikaaristakiemurauraa. Tää onnistu ihan hyvin, mitä nyt mulla ei ollut mitään tietoa miten Likua pitäisi ratsastaa. Vaihdettiin sitten suuntaa ja jatkettiin harjoitusravissa kolmikaarista. Likun harjotusravi oli ihan kamalaa, hölskyin sielä kun mikäkin perunasäkki ja Likukin oli vähän jännittynyt.
haha näytämpä kärsivälle tuol seläs :D


Sitten käveltiin hetki jonka jälkeen alettiin laukkailemaan. Tehtiin siis käynti-laukka-käynti siirtymisiä. Laukkailtiin pätkiä, tehtii ympyröitä ja sitten takasin käyntiin. Liku oli taas laukoissa ihan mahtava, ihan niinkuin silloin kun menin sillä viimeksi !

 Laukka nousi hyvin ja oli säädeltävissä, välillä meinasi vauhtia tulla, mutta pienellä puolipidätteellä herra rauhottui taas hyvin. Laukat nousi hyvin käynnistä, ja lauaksta käyntiikin päästiin vain parilla raviaskeleella. Tehtiin tota laukkatehtävää molempiin suuntiin, toisessa suunnassa Liku oli jopa aavistuksen parempi. Sitten vielä loppuravit joissa Liku oli super !

asentovamma on ihan jees :)
kielimiehii ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti